شهرزاد قسمت 12 از شاتل لند_1080p
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شهرزاد قسمت 12 از شاتل لند_1080p
سلام علیکنقل قول:
نه من تا حالا جز حداکثر 100 مگی که اولین روزا خوردش برای شاتل لند دیگه تا الان که چند ترا بایت دان کردم هیچ حجم خوری پیش نیومده حداقل برای من
سرعت دانلود من از شاتل لند اومده روی 210 کیلوبایت بر ثانیه. تادیروز 1.4 مگ بود. دانلودم زیاد نمیکنم.
سلامنقل قول:
من سرعتم 400 بود شده 80 و کلا سرعتم پایین اومده.
زنگ زدم پیشتیبانی شماره کاربری رو که وارد کردم کامپیوتری گفت مشکلی تو بخش مخابراتی شما پیش اومده و افت سرعت دارید و داریم رفع میکنیم. شما هم زنگ بزن ببین همین رو میگه یا نه. اگه همینه که هیچی ولی اگه مشکل دیگه باشه حل میکنن
راستش ظهر اینترنت 1 ساعتی قطع بود. زنگ زدم سوال کنم که پاسخگوی کامپیوتری گفت منطقه شما مشکل داره. منم دیگه قطع کردم. الان که وصل شدم دیدم سرعت اومده پایین.نقل قول:
پس از همونه. من ظهر نبودم احتمالا واسه منم قطع بوده. از 2 اینا زدم سرعت خیلی کمهنقل قول:
دوستان چجوری یه فیلم از یوتیوب رو بندازم رو شاتل لند ؟؟؟!
اگر لینکی میشناسید بگید که اول بزار اونجا بعد ریموت کنم تو شتال لند
فقط واسه یوتیوب برام مهمهه
لینک یوتیوپ رو در mul.ir لیچ کن و بعد ریموت کن به شاتل لند.نقل قول:
البته باید user و pass اکانت mul رو در لینکی که میخواهید ریموت بشه وارد کنید. به این شکل:
/....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] user:pass@w9.mul.ir
مرسی
ولی این سایته پولیه
من نمیوخام پول بدم
چجوری تو 4آپلود ریمتوش کنم
من شاتلی نیستم ولی داشتم رد میشدم از این تاپیک گفتم اینو بگم شاید بدرد دوستان بخوره، سرچ فایل در آپلود سنترها من جمله 4upld