به خودتون خیلی راحت اجازه میدین واژه ها رو تحریف کنین, زندگی مجردی دختر رو معادل قتل بدونین و آدم هایی رو که تفکرشون رو نمیپسندین بدون چارچوب اخلافی تصور کنین و از واژه ی آزادی مطلق استفاده کنین درحالیکه خنده داره که حتی چنین واژه ای رو بشه بهش فکر کرد!
برای روشن شدن مفهوم "مطلق" که به "همه یا هیچ" اشاره داره مثالی براتون میزنم: آزادی مطلق یعنی من بلند شم و هرکسی رو که دلم خواست بکشم و کسی بهم نگه چرا زدی کشتی.
پس اگه کسی "یک سری" کارهایی رو انجام داد که در تعریف مورد پسند و مجاز "از نظر شما" نمیگنجه این به معنای آزادی مطلق نیست و قرار نیست بزودی زود قتل هم آزاد بشه!!
این روش بزرگنمایی و یک رفتار رو معادل رفتاری بدتر از اون شمردن البته خیلی خوب جواب میده تو بحث های اینچنینی نه؟!
واو! آزادی مطلق! واو نبود وجدان و شرف و اخلاق! واو قتل!! واو چه اتفاق های هولناکی!!
اینترنت باعث شده خیلی ها بتونن خیلی کارها رو راحت تر انجام بدن همگی در جریان هستین نیاز به توضیحی نیست. من به تمام کسانی که انقدر نگران شرف و آبرو هستن توصیه میکنم اینترنت رو هم انحصاری مردان و زنان متاهل درنظر بگیرن تو خانواده هاشون. البته مردان مجرد هم مسائله ای نداره فقط زنان مجرد نتونن استفاده کنن چطوره؟ آبروی خانواده از بین نمیره اگه 4 تا عکس فجیع تو موبایل دختر مجرد خانواده پیدا بشه؟ شرفتون لکه دار نمیشه؟ قتل زیاد نمیشه؟ آزادی مطلق بوجود نمیاد؟! پس چرا اصلا میذارین دختر مجرد موبایل داشته باشه؟ چه معنی داره؟! بره خونه شوهرش اونجا هرچقدر دلش خواست موبایل داشته باشه ولی تو خونه پدرش غلط میکنه اسم موبایل و اینترنت رو بیاره!
الان بفرمایید مشکل این 4 خط رو به من گوشزد کنین من قانع بشم که موبایل برای دختر مجرد باعث از بین رفتن شرف و آبروی خانواده اش نمیشه!!!
بحث پرباری خواهد بود!!!