فلزی شدن کل بدنه که نیازی نیست چون الکی سنگین میشه همون فریم دورش فلزی شده به نظرم خوبهنقل قول:
رزولوشن صفحه QHD دوست عزیز یعنی 4 برابر اچ دی از فول اچ دی هم بالاتره 1440x2560
Printable View
فلزی شدن کل بدنه که نیازی نیست چون الکی سنگین میشه همون فریم دورش فلزی شده به نظرم خوبهنقل قول:
رزولوشن صفحه QHD دوست عزیز یعنی 4 برابر اچ دی از فول اچ دی هم بالاتره 1440x2560
مهدی جان می دونم بالاتره ولی نیازی نیست به این رزولوشن ...
همون فول اچ دی کاملا کافی بود.:n06:
من چون اکثرا دیوایسام فلزی ان با یه چیز پلاستیکی نمی تونم کنار بیام.:n22:
مدلی که آلمان هست اسنپ دراگن هست. نمیدونم چرا!!!
این گوشی در کنار آیفن 6+ خیلی کاربردی تر هست به نظر من! نمیدونم چی ملت را به سمت اپل میبره...
آیفن 6+ 16 گیگ که کلا به درد نمیخوره، میمونه 64 که تفاوت قیمت بالایی با نوت 4 داره. به این حال باز هم نوت 4 امکانات بشتری را به کاربر میده...
این گوشی نسبت به گوشی های قبلی سامسونگ خیلی شکیل تر شده. کار کردن باهاش واقعا لذت بخشه
من اس5 دستمه فعلا تا قیمتش درست شهنقل قول:
ولی صفحش با گوشی منم خیلی فرق داره
با سلام
نسخه اگزینوس که سری قوی ای شده و تو خیلی از بنچمارکها فوق العاده ظاهر شده. اگر هم به 64 بیت ارتقا پیدا کنه که دیگه واویلاست!نقل قول:
اگر که شما ایران تشریف دارین تنها مدل H وارد شده.
نوت اج به نظرم اگر بیاد چون گوشیه خاصیه حدود قیمت 3 تومن رو داره. اگر شما الان نوت 3 دارین اگر مدت دیگه ای صبر کنین ضرر نکردین. و همچنین امکان اینکه ایران نیاد هم هست!
اختلاف یه تومن بیشتر سر خیلی چیزاست!نقل قول:
پردازنده و گرافیک قدرتمندتر ( اگزینوس 64 بیت)- قلم با حساسیت بیشتر نسبت به نوت 3 - دوربین قوی تر از نوت 3 به همراه لرزش گیر اپتیک که خیلی تو ویدویو و عکاسی تاریک کاربرد داره - سنسور فینگرپرینت -
صفحه نمایش :n19: - سنسور ضربان قلب و میزان اکسیژن و UV - باتری بهتر و شارژ سریع و کیفیت ساخت بهتر ووووو..... همچنین این گوشی تازه حدود 10 روز هست که داره رسمی عرضه میشه ها!
من هم قبول دارم که کسی که نوت 3 داره ، سوویچ به نوت 4 با این قیمت شاید براش جالب نباشه و میتونه صبر کنه تا بیاد پایینتر یا منتظر نوت 5 باشه.
دوست عزیز همه اینا رو می دونم
بی خیال بحث رو باز نکنیم بهتره ... خریدی بیا اینجا ریویو بذار فیض ببریم
دیووونست این گوشی :n12:
2290 امروز
تا قبل عید برسه 1900 تا 2تومان خیلی عالی میشه:n01: