کلمه ی "وجود" خودش اختراع ذهن بشر هست . اگه زیاد بخوایم باهاش فکر کنیم به تناقض هایی میرسیم .
Printable View
کلمه ی "وجود" خودش اختراع ذهن بشر هست . اگه زیاد بخوایم باهاش فکر کنیم به تناقض هایی میرسیم .
قبل تر تاپیکی در رابطه رویای صادقه و بررسی اون داشتیم که قفل و مبحث متوقف شد . بحث در مورد رویای صادقه بی ارتباط با موضوع فعلی تاپیکه .
هر چند بحث در مورد پیش گویی و پیش بینی هم با مبحث فعلی همخوانی نداشت . پس بهتره این بحث ها همین جا خاتمه داده بشه تا اگر امکانش بود تاپیکی جدا برای بررسی پیش گویی و پیش بینی ایجاد کنیم و ادامه بحث در اونجا دنبال بشه .
بنده هم ترجیح میدم فعلن بحث خارج از موضوع دیگه دنبال نشه تا اگر مدیریت صلاح دونست تاپیک جدا برای موضوع احداث بشه .
ممنون از توجه همه دوستان.
بااحترام
دوستان میتونن بحث درباره پیشگوی اینجا ادامه بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
بحث تاپیک خارج شده از موضوع... بحث های متفرقه از تاپیک جدا میشن و به تاپیک های جدید میرن.
موقتا قفل.
تاپیک بازگشایی شد.
به تاپیکهای معرفی شده توسط دوستان توجه نمایید، تاپیک در مورد پیشگویی، خودآگاهی، خواب و... در انجمن قابل دسترسی است، مباحث رو در تاپیک خودشون پیگیری کنید.
در مورد رویای صادقه تاپیک به علت بحثهای مذهبی حذف شده و بالطبع تاپیک جدید هم در این رابطه نخواهیم داشت.
از نقل قول پست هایی آف تاپیک بعد از بازگشایی خودداری کنید.
فرض کنید ما یک رباتی می سازیم با بی شمار سنسور در تمام نقاط بدنش که از حیث دریافت دما و لمس اجسام مانند انسان عمل کنه! بعلاوه سنسور بینایی شنوایی و بویایی!! داخل مغزش هم مرکز حافظه می گذاریم که تمام سیگنال هایی که دریافت می کنه ثبت و ضبط بشه!! خلاصه عین انسان دیگه!!
حالا سوال من اینجاست: آیا اون رباط "منیت" و اصل "بودن" و "هستی" رو در می یابد؟ آیا اون می فهمد که چه می کند؟؟
بنظرم برای اینکه روباتی مثل انسان بسازیم جدا از سخت افزار مشابه ، نیاز به برنامه هوش کنجکاو و یادگیرنده داریم ( برنامه ی میان افزار شبیه Boot خودکار و شناسایی سخت افزار در PC ) بعلاوه مقداری غریزه و ژنتیک ( برنامه ی اصلی نرم افزار از پیش نوشته شده مثل OS )نقل قول:
اما چیزی که بعنوان من در انسان هست ، یک چیز داخلی هست و خیلی قابل اثبات خارجی نیست . اگه روباتی به معنای واقعی هوشمند بسازیم که مثلا قادر به انجام هر نوع تغییری در اطلاعات و دانسته های خود باشه و خودش دنبال تامین انرژی و کسب اطلاعات جدید برای بهبود خودش بره ، اطلاعاتش رو دسته بندی کنه ، یافته هاش رو بصورتهای کلی پردازش و ثبت کنه ( مثل درک ما از اشیای هندسی )، و به خصوص یاد بگیره با دیگران صحبت کنه ، قطعا یک من از خودش نشون داده ! و شاید در ادامه به هستی و وجود و عدم وجود هم پی ببره.
ولی اینکه دقیقا مثل انسان باشه نیازمند کسب تجربه هزاران و میلیونها ساله اجداد انسان هست ؛ چون نمیشه انتظار داشت در محیط فعلی شرایطی که از فرگشت هزاران ساله به نتایج امروزی رسیده رو یکجا داشته باشه.
سوال : آیا این حس من بودن برای کسانی که آلزایمر دارن وجود داره ؟ اگر آره چگونه هست ؟
آیا کسانی که کر و لال مادر زادی هستند و هیچگاه هیچ زبانی رو یاد نگرفتن از من بودن خودشون آگاه هستند؟
این تجربه در درون دی ان ای ما ذخیره شده ؟؟نقل قول:
خوده اون تجربه ها نه . بلکه نتایجشون نسل به نسل توسط ژنها انتقال پیدا کردن تا نتیجه ای که امروز می بینیم البته با تغییراتی در هر دوره.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی.متوجه نشدم.یک مثال بزننقل قول: