سایت های ایرانی هم همینو نوشتن ولی باز هم می گردم ... :n27:نقل قول:
Printable View
سایت های ایرانی هم همینو نوشتن ولی باز هم می گردم ... :n27:نقل قول:
پس یعنی با این اوصاف به بازی امیدوار باشیم؟
ببخشید اما سایتهای ایرانی بسیار سوادشون در مورد اینPES کم هستش . اصلا تا به حال هیچ اطلاعاتی در مورد این قضیه به طور رسمی منتشر نشده و من میگم صد در صد شایعه هستش و هیچ اعتباری نداره .:n01:نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه:n16:نقل قول:
امیدوارم شایعه باشه چون واقعاً همچین تنظیماتی نهایت ناشی گریه ...!!!
شواهد حاکی از یک بازی جدید هستش با استایل جدید که حتی بعضی فیفا بازهای حرفه ای بهش اشاره کردن . یادم نمیاد تو این چند سال فیفا دوستان و حرفه ای هاش بیان اینطور نظر بدن در مورد PES ! .نقل قول:
اینم یکی دیگه از اونایی که دارای رتبه 5 جهانی در بازی FIFA هستش ! . من چندتا از نظراتشو از Twitter در مورد PES2015 براتون گذاشتم .:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات کاربران فیفا نشون میده بازی هر سری داره بیشتر و بیشتر به سبک فیفا کشیده میشه ( واسه همینه که خوششون میاد :n21:)
من همیشه گفتم گیم پلی فیفا بهترهنقل قول:
گرافیک پرو بهتره
حالا که خیالمون از گرافیک پرو راحته
پس اگر فیفا بازی ازش تعریف کرده یعنی یه بازی عالی با گیم پلی فیفا و گرافیک پرو
در چند سال گذشته بارها و بارها در تاپیکهای این بازی گفتم و دوباره میگم :نقل قول:
{ بازی داره رو به سمت شبیه سازی و واقعیت پبش میره و نه سمت فیفا } .
.
.
.نکنه شما بازی Arcade دوست دارین ؟! :n01:
نقل قول:
کلا اگه بره سمت فیفا نمیتونم زیاد تحملش کنم ... کلا یه جوریه فیفا که حال نمیده به آدم
تفاوت های نسخه ی PC با نسخه Xbox One و Playstation 4 مشخص شد
بالاخره کونامی فهرست کاملی از تفاوت های بین نسخه PC بازی PES2015را با نسخه ی Xbox One و PS4 را منتشر کرده .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جوابی که به یک سوال در ف/ی/س/ب/و/ک به یک کاربر داده شد ، اکانت رسمی Pro Evolution Soccer لیست کاملی از بهبود مشخصات گرافیکی روی PS4 و Xbox One را اعلام کرد . این اعلام خبر ، اطلاعیه آدام بهاتی که در اون گفته شده بود تفاوت نسخه ها فقط در بخش گرافیکی بازی است رو تایید میکنه .
تفاوت نسخه ی PC با Xbox One و Playstation 4
این فهرست کاملی از ویژگی های بصری است که روی نسخه های PS4 و Xbox One وجود دارند اما روی نسخه PC نه !
- گذر زمان : نشان دادن تغییر روشنایی / سایه با نور پردازی واقعی با توجه به زمان بازی
- بهبود تماشاگران : تنوع تماشاگران 10 برابر بیشتر شده است
- بهبود پردازش نور پردازی روی بازیکنان
- بهبود کیفیت پیراهن ها : اضافه شدن بافت های متعدد
- بهبود کیفیت زمین (راستش معنی این رو خوب متوجه نشدم : Enhanced depth of field کسی اگه ترجمه بهتری داشت برام پ.خ کنه تا جایگزین کنم)
همچنین کونامی ذکر کرده است که " گیم پلی ، انیمیشن ها ، مُد ها و ... در هر دو نسخه یکسان خواهند بود . "
با نگاه به لیست بالا میتوان حدس زد که PES2015روی PC شبیه به PES2014خواهد بود ، که این در مجموع بد نیست ، البته این که ما سیستم نورپردازی متحرک را نخواهیم دید کاملا نا امید کننده است - حداقل برای امسال .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت این فهرست فقط در یک کامنت ف/ی/س/ب/و/ک دیده شده ، وبازی دیدیم خیلی بد به نظر نمی رسید .
* تر جمه اختصاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]