درودنقل قول:
کوله پشتی کتاب هایی با درسنامه خوب و روانی داره برای کسانی که خیلی ضعیفن خوبه
کتاب های منتظری هم میتونه مفید باشه
کتاب جامع مبتکران هم (دوجلدی) بد نیست
Printable View
درودنقل قول:
کوله پشتی کتاب هایی با درسنامه خوب و روانی داره برای کسانی که خیلی ضعیفن خوبه
کتاب های منتظری هم میتونه مفید باشه
کتاب جامع مبتکران هم (دوجلدی) بد نیست
سلام من فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیدا کردم.کتاب دیگری از کوله پشتی برای اموزش می شناسید؟نقل قول:
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر است؟
کلا من شیمی مبتکران را دیده ام عالیه و کتاب ریاضی مبتکران بهتره یا کوله پشتی برای درستامه هایش می خواهم.
نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر سلیقه ایه شما PDF های کتاب رو دانلود کن ببین با کدوم بیشتر میتونی ارتباط برقرار کنی
شاید از مهر و ماه یا تخته سیاه بیشتر خوشتون اومد
برای راهنمایی کتاب بهتره از این تاپیک استفاده کنین:
سلام
دوستان من امسال میرم سوم دبیرستان رشتمم ریاضیه
میخوام سال 94 همینطوری یه کنکور تخصصی زبان بدم که با فضای کنکور آشنا بشم
1. آیا کلا کار درستیه؟
2. زبانم تا حدودی خوبه ، اگه کنکور بدم میتونم بعدش انتخاب رشته نکنم ؟ چون شنیدم اگه مثلا سال 94 کنکور بدی و انتخاب رشته کنی و دولتی قبول شی ولی نری ، سال بعدش نمیتونی دانشگاه دولتی بری ... ( سال بعدشم باید کنکور ریاضی خودمو بدم )
درودنقل قول:
شما اگه دیپلم نگرفته باشید و کد سوابق تحصیلیتون رو نداشته باشید اصلا نمیتونین ثبتنام کنید
94 که هیچ فکر کنم شما 95 کنکور دارین اگه اون سال انتخاب رشته بکنین و دانشگاه دولتی قبول بشین مشمول این قانون میشین ، اجباری هم در انتخاب رشته نیست کلا .
سلام
چگونه می توانم سوالات و پاسخنامه ازمون های قلمچی رو برای کنکور 94 بخرم؟
چون نمی خواهم در ازمون های قلمچی شرکت کنم
ممنون می شوم کمکم کنید:n16:
درودنقل قول:
قحطی سوالِ؟:دی
به هر حال یه سایت برای فروش آزمون ها رو براتون پ.خ میکنم.
سلام
متاسفانه من 10 ساله که از دبیرستان دوربودم ، رشتم تجربی بوده ، و رشته دانشگاهیم زبان انگلیسی ،الان تازه میخام کنکور تجربی شرکت کنم ،بگم که تقریبا هیچی از دبیرستان یادم نمونده وهیچ ایده ای هم ندارم که از کجا و چجوری شروع کنم ، دوستان اگه ایده ای ،نظری ،راهنمایی دارین خیلی خیلی ممنون میشم ...
درودنقل قول:
قبل از هر کاری باید یه نگاهی به سوالات دو سال اخیر بندازین و شرایط رو بسنجین
قبولی در کنکور (رشته های تاپ) مخصوصن رشته تجربی تو این چند سال خیلی خیلی سخت تر از قبل شده و پشتکار فراوان میخواد
اگه تو درسی خیلی ضعیف هستین باید به کلاس برین در یکی از آزمون های آزمایشی ثبت نام کنید و تمام قوا شرکت کنین:n01:
منابع رو با دقت انتخاب کنید و سمت موسسات کنکوری هم نرید.
ازت ممنونم عزیزم ،متاسفانه غیر اززبان که رشته ام بوده تقریبا همه چی یادم رفته ،تنها چیزی که دارم همون انگیزه اس که به حرف شما باید با تمام قوا برای خوندن همراه بشه ، امیدوارم تمام قوا رو یادم نره :n01:نقل قول:
برای آزمونهای آزمایشی قلمچی خوبه ؟ باتوجه به شرایطم بنظرتون شرکت در آزمون آزمایشی رو از مهر برم یا بزارم برا نیمه دوم سال؟
راجب منابع هم اکثر پستهای قبلی شما و سایر دوستان رو خوندم ،امروز اکثرشون رو میخام سفارش بدم + کتابهای درسی اول تا چهارم تجربی