دقیقا ...نقل قول:
تا این لحظه ایران امتیازش از تیمهای قدرتمندی مثل اسپانیا - پرتغال - اروگوئه و انگلستان بیشتره ... :46:
Printable View
دقیقا ...نقل قول:
تا این لحظه ایران امتیازش از تیمهای قدرتمندی مثل اسپانیا - پرتغال - اروگوئه و انگلستان بیشتره ... :46:
خب یونان و پرتغال گل خوردن میانگین رفت بالا :دی زیادم گل خوردن :دی ( شوخی کردم )نقل قول:
اگه دژاگه روز خوبش بود میتونستیم حتی ببریم
خط دفاعی خیلی عالی بود البته نیجریه هم زیاد حمله نکرد...
نقل قول:
اینا میرفتن شرف داشتن به این درپیت ها......:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران رکورددار هست تو ارسال رایگان هنرمند (!) ها ...
عاالی بوووود :n19::n19::n19:نقل قول:
بشنو تو دیماریا و جوگیر نشو
با هاشم بیگ زاده درگیر نشو
:n08:
مسی سنبلته ------ تیم آرژانتین
توپم تو گلته ---------- تیم آرژانتین
دمشون گرم عالی بود
تا حالا که بنظره من خوب نبود ببینیم با آرژانتین چکار میکنه از آخر اولی میشه.
منظورت از تا حالا چيه ؟نقل قول:
كلاً يه بازي كرده اونم گل نخورده و مساوي كرده
نزديك ١٠٥ كيلومتر دوندگي كرده
بجاي خسته نباشيد گفتن و ...
بعضيا يجوري حرف ميزنن آدم به ايراني بودنشون شك ميكنه
بابا تو رو خدا حمايت كنيد
الان ما اگه اسپانيا بوديم اون اتفاق بازي هلند برامون ميوفتاد واقعاً چيكار ميكرديم ؟
از همه چيز إيراد ميگيريم جز خودمون كه هنوز تفكراتمون مال اون قديماست
من از بازی هم راضی بودم هم نه
از طریقه دفاع کردن خیلی راضی بودم ولی از طریقه حمله کردن به هیچ عنوان راضی نبودم
کلا از وقتی کیروش اومده دفاع خوبه ولی ایران نمیتونه گل بزنه حتی جلوی تیمهای ضعیف
کجاست علی کریمی کجاست خداداد عزیزی کجاست مهدوی کیا کجاست تیم ما به بازیکنهایی نظیر اینا احتیاج داره تا خلاقیت خودشون رو نشون بدن ولی الان نداریم چرا...!
:devil: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :devil:
متلک توهینآمیز شبکه شیطان صفت ORF به تیم ملی ایران توسط گزارشگر اتریشی این شبکه!
قبل از بازى ايران و نیجریه در شبكه ORF اتريش، كه مسوول پخش مستقيم بازىهاى جام جهانى در این کشور است، ابتدا مستندى كاملا غیرورزشی در مورد ايران پخش كرد.
بعد از اين آيتمها، كارشناس برنامه، ايران را كشورى معرفى كرد كه بازيكنانش براى خوشگذرانى به برزيل آمدهاند و بارها و بارها به موضوع لباسهاى تيم ملى اشاره كرد و مدعی شد فدراسيون ايران پولى ندارد تا براى بازيكنانش پوشاک تهيه كند!
به گزارش جام، آنها به دستور "علي كفاشيان" اشاره كردند كه اجاره تعويض لباس با بازيكنان حريف را به مليپوشان ايراني نداده و
جالب اینکه گزارشگر اين شبكه مدام از كلمه "بامزه" براى توصیف فوتبال ايران استفاده مىكرد ...
و اما جملات پاياني گزارشگر اتريشي: "ما حاضر نيستيم براى صعود ايران از گروهش حتى يك يورو هم شرط ببنديم. این مسابقه خوابآورترين بازى جام جهانى بود، ركورد جام جهانى با اين بازى بدون گل خراب شد، ايران يادش رفته كه گاهی مىتواند حمله هم بكند و..."
یکی نیست به اینا بگه شما که عرضه نداشتین به جام جهانی صعود کنین و تیم خودتون با حقارت تمام حذف شده صحبت نکنین سنگین ترین ...
احسان عزيز
خودت ببين ، از قبل بازي بر ضد ايران آيتم پخش كردن
مسخره كردن
بازيكناي ايران رو واسه خوشگذراني توي برزيل ديدن
خب اونا راضي بودن ايران ببازه
بخدا حتي با اختلاف يك گل هم ميباخت اونا يه جور ديگه مسخره ميكردن
ميگفتن ايران بدون امتياز ميره خونه و ...
چرا مصاحبه ي خود بازيكناي نيجريه رو نميشنون كه ميگن ايران خوب دفاع كرد؟
درضمن موقعيتاي ما از اونا جدي تر هم بود به نظر من
راستي ميخوام بدونم بعد از صفر صفر برزيل و مكزيك هم، همينجوري گفتن آمار گلها اومد پايين؟
بايد به اونا اينو بگيم