[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان درسته نیجریه و بوسنی تیمای خوبی هستند ولی دیگه ازشون بت نسازین
نیجریه 4 سال پیش با یونان و کره و آرژانتین هم گروه بود که فقط تونست از کره یه مساوی بگیره و دو تا بازیشو باخت
تو این 4 سال هم که معجزه ای نشده و این تیم در حد همون تیم 2010 هست
بوسنی هم از نیجریه تیم قدرتمند تریه ولی تو دور مقدماتی تو یکی از ساده ترین گروه ها بود و صعودش به عنوان تیم اول چندان هم دور از انتظار نبود
به نظر من با این سیستمی که بازی می کنیم احتمالش بالاست که با نیجریه مساوی کنیم؛ به آرژانتین که حتما می بازیم و توانایی گرفتن یک امتیاز از بوسنی رو هم داریم که البته خیلی محتمل نیست
گرفتن 2 امتیاز از گروهمون میتونه یه نتیجه کاملا قابل قبول برامون باشه (I hope...:n06:)
و دوباره حماسه ای نو از طرف ایرانیان مقیم FB :n09: اماده منفجر شدن دوباره صفحه لیونل مسی باشین :n02:نقل قول:
با توجه با بازیای تدارکاتی اردوی اتریش من دوتا حالتو برای تیم ملی متصور شدم یا کلا تیم ضعیفه و توانایی گل زنی رو نداره یا اینکه تاکتیک کیروش اینه که فقط گل نخوریم. در کل فک میکنم باید قید برد توی بازیا رو بزنیم و فقط در خوشبینانه ترین حالت دوتا تساوی از نیجریه و بسنی بگیریم.
حالت خیلی خوشبینی و ایده آلیستیش اینه که فکر کنیم چون رقبای ایران هم بازیها رو نگاه و آنالیز میکنند کی روش همه ی اون چیزی که باید و شایدو رو نمیکنه !!!نقل قول:
فرق نیجریه یک فروند استفن کشی هست که بهترین مربی آفریقا شده و تیمشو قهرمان آفریقا کرده !نقل قول:
من میگم شاید هر جفتش؛نقل قول:
چون تیم کلا توی خلق موقعیت گل ضعیفه، کیروش هم تاکتیک رو رو همین گل نخوردن تیم بنا کرده...
درسته بوسني از گروهي آسان كه حتي مالديو هم بود اومد و ميومد بالا! منتهي بازيكناي بوسني باشگاه و ليگي كه توش بازي ميكنن اصلا قابل مقايسه
با بازيكناي ما نيستن! خواهشا واقع بين باشيد البته من قصدم تخريب تيم ملي نيست منتهي فردا روزي خدايي ناكرده خدايي ناكرده! مقابل بوسني
انتظار ضايع باختن رو داشته باشين! نيجريه هكذا اكثريت در ليگ هاي معتبر بازي مي كنن. البته به اميد مقاومت جانانه تا آخرين دقيقه ما چي از يوناني
ها كم داريم؟!
سایت ایندپندنت در اشاره کوتاهی به تیم ملی فوتبال ایران نوشت:
ایران خود را برای چهارمین حضور در جام جهانی آماده میکند. بسیاری روی نمایش سردار آزمون، «مسی ایرانی» تمرکز کردهاند. نگاههایی هم روی جلال حسینی 32 ساله وجود دارد اما او مانند آزمون مجبور نیست با چنین لقب سنگینی دست و پنجه نرم کند.
شانس قهرمانی ایران در جام جهانی نیز یک به 1500 ارزیابی شده است