منم با دوست بالایی موافقم
دوستی اینترنتی در هیچ حالتی روی روابط اجتماعی واقعی تاثیر نداره.
Printable View
منم با دوست بالایی موافقم
دوستی اینترنتی در هیچ حالتی روی روابط اجتماعی واقعی تاثیر نداره.
لطفا ابتدا با روانشناس ملاقات فرمایید.نقل قول:
لطفا طبق روال ایشان پیش بریننقل قول:
سلامنقل قول:
به این حالت بروکسیسم گفته میشه.آیا داروی ضد روانپریشی مصرف میکنید؟
ترجیحا صبحها مصرف فرمایید.
سلامنقل قول:
چنین فعالیتی باعث کاهش اعتماد به نفس اجتماعیتان میشود.
از همه ی دوستان ممنون. بهتره خودم یه فکری به حال خودم بکنم ...
از همه ی کمک ها ممنون ئ همگی موفق باشید
سرترالین مصرف میکنمنقل قول:
صبح ساعت 10 میخورم
پس چرا شبا دچار این حالت میشم؟
راهی نداره که برطرف بشه؟
سلام
یه سوال داشتم
من یه مدتی بود که پیش یه روانشناس میرفتم ولی اون منو جدی نگرفت فک کرد که دروغ میگم که دارم اغراق میکنم که افسردگی دارم چون اون میگه که من خیلی باهوشم و معمولا زیاد حرف نمیزنم و سعی میکنم که احساساتم رو پنهان کنم فک کرد که دارم بازیش میدم
الان یه مدتی هست که به خاطر درسم جلساتم قطع شده ولی واقعا حالم بده و احساس میکنم که اینطوری و با این روحیه چطوری باید سال تحصیلی جدید که خیلی هم برام مهم هست رو شروع کنم دیوونه میشم
من واقعاً احساس میکنم که افسردگی دارم و این بیماری لعنتی نمیذاره درست و حسابی درس بخونم
میخوام جلساتمو ادامه بدم ولی فک میکنم که شاید بازم روانشناسم باورم نداشته باشه میترسم فک کنه دارم ننه من غریبم بازی در میارم
به نظرتون بازم پیشش برم؟
خیر,نقل قول:
سلام
یه سوال داشتم
من یه مدتی بود که پیش یه روانشناس میرفتم ولی اون منو جدی نگرفت فک کرد که دروغ میگم که دارم اغراق میکنم که افسردگی دارم چون اون میگه که من خیلی باهوشم و معمولا زیاد حرف نمیزنم و سعی میکنم که احساساتم رو پنهان کنم فک کرد که دارم بازیش میدم
الان یه مدتی هست که به خاطر درسم جلساتم قطع شده ولی واقعا حالم بده و احساس میکنم که اینطوری و با این روحیه چطوری باید سال تحصیلی جدید که خیلی هم برام مهم هست رو شروع کنم دیوونه میشم
من واقعاً احساس میکنم که افسردگی دارم و این بیماری لعنتی نمیذاره درست و حسابی درس بخونم
میخوام جلساتمو ادامه بدم ولی فک میکنم که شاید بازم روانشناسم باورم نداشته باشه میترسم فک کنه دارم ننه من غریبم بازی در میارم
به نظرتون بازم پیشش برم؟
توصیه من مراجعه به روانپزشک هست نه روانشناس.
در درمان افسردگی روان درمانی به تنهایی جواب گو نیست , باید ترکیبی از دارو درمانی و روان درمانی استفاده بشه.
مرسی گلم از اینکه بهم جواب دادی
گفته اگه واقعاً افسردگی داشته باشم بهم دارو میده با نسخه ی یکی از روان پزشکهایی که تو مجموعه شون هست
الان چی به نظرت برم؟