در مورد چند همسری و اصل موضوع این تاپیک با توجه اینکه گزینه آخر رو انتخاب کردم : ببینید اینجا یک سوال پیش میاد اگر چند همسری آزاد باشه چه در مورد زن و چه مرد چه نیازی به ازدواج هست؟ که بعد قانونی باشه که چند همسری رو آزاد اعلام کنه...
چه چیزی چند همسری در ازدواج رو از خیانت در ازدواج جدا می کنه؟ هیچ چیز
فکر می کنم اول باید به این سوال پاسخ بدیم که چرا ازدواج می کنیم؟ ازدواج چیزی به جز تعهد دو نفر نسبت به هم نیست. خب با چند همسری این تعهد کاملاً برداشته میشه و اصل موضوعیت ازدواج زیر سوال میره. قوانین در این مورد هیچ ارزشی نداره و علت به عنوان مثال قانون چند همسری برای مردان رو فقط حفظ ظاهر می دونم مثل بسیاری از راه های در رو که به جز در کشورهایی که چنین قوانینی در اونها وجود داره در هیچ جای جهان نمیشه پیدا کرد! حفظ ظاهر شکل و ظاهر خانواده ... چرا؟ چون هنوز هم مسئله طلاق برای خانوم ها بسیار سنگین تر از آقایون هست و خانوم های بسیاری برای فرار از مشکلات پس از طلاق به خصوص با وجود بچه در زندگی چشمشون رو خیلی مسائل می بندن و این شامل همسر دوم آقا هم میشه و وقتی قانون اون رو با شرایط (مضحک) آزاد اعلام می کنه ناخودآگاه در ذهن زن هم به این قضیه مشروعیت داده میشه و همینطور در ذهن اطرافیان و دیدگاه کلی جامعه.
آیا مردان موجوداتی خشن و بی حجب و حیا و آلوده آفریده شده اند؟... شما تصور کنید مردی سوا از مسئولیت سنگین تعهد و چینش بنیان خانواده و فرزندان و تراوش امواج محبت در دل فرزند و همسر یکباره راه بیفتد و همه اینها را فراموش کند و تنها بر تعدد زوج تمرکز کند!نقل قول:
عقل و منطق چی میگه؟نوع خلقت انسانها چی میگه؟ زنان موجوداتی رئوف و محجوب و پاکدامن آفریده شده اند ... حالا تصور کنید زنی سوا از مسئولیت سنگین تربیت فرزندان و چیدن بنیان خانواده و تراوش امواج محبت در دل اولاد و همسر ، یکاره راه بیفته و بر تعدد زوج همت کند!
آیا فراهم آوردن این بنیان خانواده که شما به خوبی اشاره کردید تنها وظیفه زن هست و وظیفه مرد جلوس بر تخت آرامش و آسایش و در صورت تمایل به اختیار گرفتن همسران بعدی و بعدی و ... هست؟
همیشه اعتقاد داشتم و دارم که هر وقت زن رو با هر وسیله ای و هر قانونی از شان خودش پایین تر بیاریم، مردانی می سازیم در همون حد و چه بسا پایین تر.