خوش بحالتان مي توانيد اين بازي را بازي کنيد
به سيستم من نمي خوره رمم 512 هست و کارت گرافيک 128 Ati 9250 راهي نيست بتوانم گرافيک بازي را پايين بياورم و....
خلاصه راهي نيست؟
Printable View
خوش بحالتان مي توانيد اين بازي را بازي کنيد
به سيستم من نمي خوره رمم 512 هست و کارت گرافيک 128 Ati 9250 راهي نيست بتوانم گرافيک بازي را پايين بياورم و....
خلاصه راهي نيست؟
کسي آخرين درايور کارت گرافيک Ati 9250 را داره؟
خيلي خيلي فوري کسي Framework 2 را داره آخرين درايور را گرفتم ميگه اين را بگير
من در حال حاضر خفن درگیر BF2142 هستم خیلی حرفه ای و واقعی woooooooooooow...........
malooom nashod chejoori online mishe
hamedkhatar age eshtebah nakonam hamoni ke avataresh ye dokhtare dare adams bad mikone u demo ra download kardi ye chizi to system mahale nasbe on demo hast ke version bazi ast ke age ono bezari bara download va ma copy konim ma ham mitoonim online bazi koonim
اين بازي مثله نسخه ي قبلش آنلاينه يا سينگل پلير هم داره ؟؟
راستي با چه سرعتي ميشه آنلاين بازي كرد ؟؟
برای ازاد سازی وسایل و تجهیزات و اسلحه ها در حالت Single player می توانید از این mod استفاده کنید بنام Ffolkes_Unlock 1.1 . حجم آن 20 مگ است و از لینک زیر قابل دانلود است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای استفاده از این mod باید Pach 1.10 بازی را نصب کرده باشید .
خود پچ را می توانید از سایت Ea دانلود کنید و crack ان هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
برای افزایش دادن مراحل در هنگام بازی Single player می توانید از mod زیر استفاده کنید بنام single player mode که حجم آن 74 مگ است و از لینک زیر قابل دانلود است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کردن بدون این دو mod اصلاً لذتی ندارد و بدون پچ هم که مدام ارور میده و میاد بیرون پس حتماً اینها را دانلود کنید :)
نقل قول:
این بازی هم انلاین هست و هم single player ولی برای انلاین بازی کردن احتیاج به یک حساب در EA دارید که اون هم احتیاج به یک Serial معتبر داره و اون هم مشکل همه ماست :biggrin: :)
اگر کسی تا بحال تونسته این بازی را بدون سریال آنلاین بازی کنه همین جا بیاد و بگه ثواب داره :biggrin: :) :laughing:
اگه میشد از این قسمت رد بشم چی میشد :rolleye: :whistle:
خرید این بازی بصورت اورجینال از طریق سایت ایران بین در ایران قابل انجام است . قیمت 70 هزار تومان :whistle:
آدرس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدوم چرا وقتی آدرس ایران بین دات کام را می نویسم به شکل ستاره در میاد :question: مثل بالا