ترازوام مگه؟:n04:
تو سایت ها زده، یه سرچ کنی بررسی تخصصیارو میبینی. من دیده بودم ولی یادم نیس دقیق
2.69 میزنن معمولا
Printable View
ترازوام مگه؟:n04:
تو سایت ها زده، یه سرچ کنی بررسی تخصصیارو میبینی. من دیده بودم ولی یادم نیس دقیق
2.69 میزنن معمولا
شما آقایی!نقل قول:
آخه میدونی تو notebookcheck.com زده 2.894 کیلو بعد گفته شارژرش 676گرم و باتری 310گرم
می خوام ببینم اون 2.894 وقتیه که باتری رو لپ تاپه یا وزنه لپ تاپ بدون باتری میشه 2.894
نمیدونم والا
ولی شما بدون باتری 2.7 حساب کن :n02:
چون مال نوتبوک چک ssd هم توشه:n06:
خب دوستان:n02:
battelfield 4 ریختم
کامل و بدون لگ اجرا میشه رو ultra
مژدگانی به دوستی که فروشگاهی معرفی کنه که y410p بفروشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام من چنذ تا مشکل دارم .1.تنظیم مانیتور این لب تاب چطوره از چه قسمتی تنظیم می شه زاویه دید لب تاب خوب نیست در اچ دی .2.تنظیم اسپیکر .3.مشکل باتری که سریع شارز می شه اول یکم چراغ قرمز روشن می شه بعد سفید و با یه استفاده معمولی زود تموم می شه .4. در بازی فوتبال وقتی با کابل اچ دی ام ای به تلویزیون وصل می شه صدا ندارد ممنون ببخشید که زیاد شد
سلام
دوستان من y510p با گارانتي سازگار و رم 16 گرفتم براي شارژ كه زدم به برق روي سطح فلزي الكتريسيته ضعيف زير انگشت دست احساس ميشه علت چيه؟
كسي ميدونه؟
همون موقع هم فوري به فروشنده اطلاع دادم گفت بايد با گارانتي ساگار تماس بگيري كسي به اين مشكل برخورده؟ ضمنا احساس ميكنم قسمت فلزي بدنه بين تاج پد و كي برد كمي از وسط به سمت راست حالت بادكردگي و برجستگي مختصر كه تو چشم نمي زنه اما با كمي دقت معلوم ميشه و به چشم مياد اين طبيعي؟
راستش من هم asus دارم که بدنه اش استیله. اوایل که می زدم به شارژ یه الکتریسیته خیلی ضعیف رو بدنه ایجاد میشد که وقتی بدنه رو لمس می کردی احساس می شد. من که بهش توجه نکردم. الان هم گاهی اونجوری میشه.نقل قول:
بلهنقل قول:
مال منم اینجوریه
فکر میکنم همشون اینطور باشن ولی کمتر کسی متوجه این موضوع میشه
z500 هم همینطوره.
مثل اینکه مشکل خاصی نیستو به دلیل فلزی بودن سطحشونه
ولی اون برامدگی که میگی رو من ندیدم والا:n13:
سلام من چنذ تا مشکل دارم .1.تنظیم مانیتور این لب تاب چطوره از چه قسمتی تنظیم می شه زاویه دید لب تاب خوب نیست در اچ دی .2.تنظیم اسپیکر .3.مشکل باتری که سریع شارز می شه اول یکم چراغ قرمز روشن می شه بعد سفید و با یه استفاده معمولی زود تموم می شه .4. در بازی فوتبال وقتی با کابل اچ دی ام ای به تلویزیون وصل می شه صدا ندارد ممنون ببخشید که زیاد شد ممنون می شم راهنمایی کنید