-
در کل هیچ فرقی با زد نداره والسلام
تا شما بخوای بشینی یه بازی بسازن که فقط این سخت افزار بتونه ران کنه کمپانیهای گوشی سازی بیکار نمی شینن که همین الان سامسونگ داره رو سی پی یوی 64 بیت کار می کنه
همین جوری دارن رو گوشیها الکی سخت افزار قوی می کنن عوض اینکه سیستم عامل رو بهینه سازی کنن
-
عزیزم، این گوشی 1900 نمیرزه
چون کسی تفاوت تجربه کاربری بین زد و زد1 نمیبینه!
ولی مثلا اس2 با اس3
اس3 با اس4
تجربه کاربریشون تفاوت داره چون روی محتوی کار شده!
لانچر سونی هم الان 2ساله همینه ، یک دونه برنامه های کوچیک اضافه کنه که نمیشه تغییرات!
برای همین مهدی اینو میگه، میگه عزیزم ، این همون زد هست ،صفحه هم فقط زاویه دیدش خوب شده ، ترمیلینوس توی اون ویدوئه دیده بودم کلا امیدوار شده بودم،از نزدیک دیدم فرق خاصی نبود
واقعا میگم دوباره برگشته به صفحه نمایش Xperia T
-
آقایون نه به اندازه شما تخصصی از گوشی سردر میارم
نه اونقدر تو نخ هسته و مسته و سی پی یو هستم که بخوام برای انتخاب یه گوشی تب و لرز کنم.
نه
خواستم یه گوشی اندرویدی داشته باشم که کیفیت دوربین خوبی هم داشته باشه.
واقعیت تعریف زد وان رو شنیدم.با این بودجه می تونستم نوت 3 یا الجی جی 2 رو بخرم.اما خوب انتخابم این بود.
والا اگه به من باشه کلا 2میلیون پول بالای گوشی دادن اشتباهه محضه.حالا هرشکل و شمایل و هر آلیاژی توش بکار رفته شده باشه.اما خوب متاسفانه اوضاع قمردر عقرب بازار کشورمون مجبورمون می کنه یه گوشی رو تا 3برابر ارزش واقعی اون مال خریداری کنیم.وگرنه نوت 3 همون آشی رو می پزه که زد وان تحویلتون میده.خیالتون راحت
-
خلاصه هرکی یه چی می پسنده دیگه مهم اینه که خودتون ازش لذت ببرید نه دیگران ممکن یه گوشی دو هسته ایی هم یکیو راضی و یکی دیگه هم نه :n24:
ولی خارج از اینا سونی خیلی خیلی اشتباه می کنه در مورد آپدیت های اندروید روی گوشی هاش برگ برنده سونی رابط کاربری ساده که بعد اندروید خام گوگل دومه تغییرات خیلی عمیقی هم ایجاد نمی کنه که آدم بگه wow چیکا کرده سونی ولی ... :n03:
ولی چه فایده که واسه یه بروزرسانی منت هم رو سر کاربرا هم میزاره
اگه عاقل بود خیلی راحت میشد تو نرم افزار خودشو بکشه بالا
-
آحه نمیدونم چرا انقدر زور الکی میزنین که بگین z1 خوب نیست؟؟؟ باااشه گوشیه شما بهتر! گوشیه شما پیشرفته تر! اصن شما کارشناس . تا کی میخواین بچه باشین!
اصن آدم میاد تو این فرومای گوشی از یه سری نظرا خندش میگیره :n08: همون بهتر نمیاییم!
-
قدیما هر کی پست رو دیلیت می کرد تو تاپیک یه تذکر می داد الان معلوم نیست کی پست دیلیت می کنه :n08:
همینجوری داره سقوط آزاد میاد پایین
قیمت 1770
-
دوستان تصاویری که واسه این گوشی هست و میشه برای بک گراند استفاده کرد ( بک گراند خود موبایل منظورمه ) رو از کجا گیر بیارم؟
-