:n08::n08: پسر تو هنوز هیچی نخریدی؟ فک کنم تا بخری گرافیکه یا نابود شده نسلش یا شده 5 میلیون :n18: بابا بچه ها استادن دیگه حرفشونو گوش کن اینهمه هم حساس نباش بمن گفتن اسپیکر c2 بگیر خریدم خیلیم خوبه حالا مونده بگن مانیتور چی بگیرم :n12:
Printable View
:n08::n08: پسر تو هنوز هیچی نخریدی؟ فک کنم تا بخری گرافیکه یا نابود شده نسلش یا شده 5 میلیون :n18: بابا بچه ها استادن دیگه حرفشونو گوش کن اینهمه هم حساس نباش بمن گفتن اسپیکر c2 بگیر خریدم خیلیم خوبه حالا مونده بگن مانیتور چی بگیرم :n12:
راستیGreen 685B جند وات هست ؟
چرا انقدر گرونه ؟؟؟
مشخصاتشو میتونین در لینک زیر ببنین. سری گیمینگ هست که توان و بازدهی بیشتری داره و خروجیهای مخصوص گرافیک ( شاحه 12 ولت مجزا ) داره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه ... .
شاید به این تایپیک ربتی نداشته باشه ... .
اما من دنبال یک اسپیرکر خوب و با کیفیت و البته کم مصرف هستم ... .
در حال حاظر اسپیکر من micolab هست .
فکر کنم مدل A-6322R ... .
عکسش توی اون لینکی که بهتون دادم هست ... .
اگه ممکنه شما یه اسپیکر خوب باصدای عالی و ... بهم معرفی کنید .
بودجه ـم هم هنوز معلوم نیست .
100 ت
200 ت
50 ت
" ممنون "
7970 تو چه برندی خوبه ؟
با اجازه صاحب تاپیک.
7970 با کدوم یکی از کارت های جی فورس برابری می کنه ؟
برای گیمینگ فکر می کنم 7970 بهتر باشه درسته ؟ جی فورس بیشتر برای کار های گرافیکی هست. درست می گم ؟
تاپیک خودتونه ...نقل قول:
با اجازه صاحب تاپیک.
راحت باشین :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 670 از 7970 بهتره؟
طبق Benchmark بالا 7970 قوی تره که
به نظر من خیلی روی برند حساسیت به خرج ندین. به هرحال برندهایی مثل سافایر خوب و خوش قیمت هستند.نقل قول:
به نظر من با توجه به قیمت فعلی کارتها در بازار ایران ، صرف با خرید کارتهای ای ام دی هست.نقل قول:
گرافیک 7970 کارت قدرتمند و به نظر من خوش قیمتی هست و با کارتهای 670 و تا حدودی 680 از انویدیا مقایسه میشه.