نقل قول:
نه من که ندیدم همچین چیزی
Printable View
نقل قول:
نه من که ندیدم همچین چیزی
صد در صد داره یه همچین چیزی رو !!!!!!!!!!!!!!! وقتی داشتم با اون باس که ماسک زده و چوب دستی داره مبارزه می کردم وقتی جونش رو به نصف های رسونده بودن و جون خودم هم آخراش بود نمی دونم یهو چی شد جون من تا اخر پر شد که حیف که قدرش رو ندونستم وگرنه میکشتمش . اقا این باس هم واسه ما دردسر شده ها !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
کسی سیو بازی رو بعد این مرحله رو می تونه بده به ما ؟؟؟ یعنی سیو بعد 7 درصد و 8 درصد بازی رو
اقا خودم براحتی هرچه تمام تر ردش کردم و زدم ناکارش کردم :n08:
حالا میگه باید بریم برج لیسی (لیسی تاور ) و اونجا رو پاک سازی کنیم اما تموم درها بسته است که :n13:
نقل قول:ترینر سالم برای نسخه black box[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بازی ارزش خرید داره یا خیلی بده؟!
دوستان اپن ورلده ؟!
همیشه تو لباسه یا با خود طرفم بازی میکنین؟!
شما بخرید و بازی کنید .....نقل قول:
مطمئن باشید بازی خوبی است .....
نبینم این حرفارو پشت سر بتمن ! مطمئن باش ارزش داره و بله Open-World هست مثل AC ....نه فقط تو لباس خودش .نقل قول:
اینم باید بگم نمراتش باید خیلی بیشتر میشد ...
سلام دوستان
تو نسخه ای باکس که من دارم بازی می کنم هر از چند گاهی وسط بازی پیغام میده Damaged Downloadable content و بعد بر می گرده تو Dashboard در حالی که من اصلا DLC نصب نکردم کسی با این مشکل روبرو شده؟
بعده چند روز بازی
متاسفانه
این نسخه هم مثل نسخه قبلی چنگی به دل نزد بخصوص تو ی انجام مراحل بازی
بعد از مبارزه با Deathstroke ماسک نارنجی
روند بازی از دستمون در رفت
توی نقشه دیگه نه خبری از نقطه سبز است نه توی نقشه tab توضیحی درستی از ادامه بازی است
فقط نوشته ماک سیاه رو پیدا کن
یادمه تو نسخه سیتی هم بعد ملاقات اول با جوکر بعد پرت شدن از برج با ویلجر نتونستم بدون راهنمایی مراحل .. به تنهایی ادامه داستان را برم
به احتما زیاد برای این بازی هم باید دنبال راهنمایی قدم به قدم بازی باید باشم
در کل بازی از لحاظ گیم پلی و گرافیک خوب کار شده ولی از نظر سیر مراحل نقاط منفی بیشتر از نقاط مثب دارد
آقا اینجا گیر کردیم نمیدونم چرا وقتی با این وسیله میکشم و به اونجا میرسم دیگه وسیله آزاد نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]