-
سلام.
رایکونن و ریکاردو به خاطر عدم رعایت ترتیب خروج، توی Q3 جریمه شده و خط استارت به این صورت تغییر میکنه.
01. Sebastian Vettel
02. Lewis Hamilton
03. Valtteri Bottas
04. Nico Rosberg
05. Mark Webber
06. Fernando Alonso Ferrari
07. Jean-Eric Vergne
08. Adrian Sutil
09. Nico Hulkenberg
10. Sergio Perez
11. Kimi Raikkonen
12. Daniel Ricciardo
13. Pastor Maldonado
14. Jenson Button
15. Esteban Gutierrez
16. Felipe Massa
17. Paul di Resta
18. Charles Pic
19. Jules Bianchi
20. Max Chilton
21. Giedo van der Garde
22. Romain Grosjean
-
سلام
تشکر زئوس جان و بابت تبریکم ممنونم شما بیشتر حق داری :n16:
متاسفانه به خاطر مشغله و امتحانای مسلسل وار آخر ترم نرسیدم جریان تمرینات و کوالی رو دنبال کنم خداکنه امشب رو برسم ببینم ولی مثل اینکه اوضاع ردبول بهتر از بقیس.
ماسا هم ظاهرا ترک عادت نکرده . والا چی بگه آدم ، بگه از ماشینه خوب چرا این بلاها سر آلونسو نمیاد اصلا این بشر خودشم تمرکز کافی رو نداره چند وقته و معلوم نیست چیکار میکنه تو ماشین . این فصلم بگذره تا ببینیم فصل بعد جایی براش تو فراری هست یا نه
با شاهکارای این بابا قهرمانی تیمی که تبدیل به آرزو شد :n03:
-
درود!
من متاسفانه براي امشب نمي تونم گراندپري كانادا رو از تي وي ببينم! براي تجهيزات مارواره! من مشكل پيش اومده!
حامد جان، سايتي رو براي تماشاي آنلاين و زنده به صورت ويدئو استريم (كه اونم با اين سرعت پايين ما جواب بده!) مي توني به من معرفي كني؟ جستجو كردم، اما اكثرا قيتلر بودند!
من فكر مي كنم كه ماسا تا سالهاي آينده با تيم قرارداد داره، چيزي كه اينجا مطرحه، فراري هميشه به دنبال بهترين راننده ها بوده و من حداقل اميدوارم كه به عنوان راننده دوم، راننده اي بهتر از ماسا براي فصل بعد بياد، آلنزو بسيار عالي عمل مي كنه و براي قهرماني شانس داره، اما ماسا با تمام احترامي كه براش قائلم، چندان خوب نيست!
اما به نظرت كي مي تونه يه جايگزين مناسب براي ماسا باشه؟ من كه فرد خاصي به ذهنم نمي رسه...
-
سلام به همه
منم متاسفانه نشد زنده ببینم مسابقه رو و تازه الان تکرارش رو دیدم .
خوب تبریک میگم به طرفدارای ردبول و وتل . به طرز عجیبی فاصله باز کرد دورایه اول این بشر و دور 15 16 تکلیف اولی مشخص شد.
تبریکم میگم به طرفدارای تیم خودمون به خاطر داشتن راننده ای مثل آلونسو که بازم لیاقتش رو نشون داد که چرا صندلی اول تیمی مثل فراری رو صاحبه.
حقیقتش رو بگم من تا چندسال پیش اصلا از آلونسو خوشم نمیومد چون 2 فصل بدجور شوماخر رو اذیت کرد و کری خوند و البته قهرمانم شد و حرص منو در میورد بعدشم که رفت تو تیم رقیب مکلارن و اصلا دوست نداشتم موفق بشه با لباس مکلارن. ولی اتفاقاتی افتاد براش تو مکلارن و یکم باهاش بی مهری شد و بعدش اومد دوباره تو رنویی که خیلی تضعیف شده بود یکم دلم براش سوخت . تو همون رنو که بود بازم در حد توان ماشینش خیلی خوب کار میکرد و چنتا گرندپری رو هم برد. از اونجا دیدم کمی نسبت بهش عوض شد و عملکردش بیشتر از قبل و بدون نگاه منفی قبلی میدیدم و حتی وقتی شنیدم اومد فراری خوشحالم شدم . اما همون فصل اول با ماشینی که ضعیفتر از رقبا بود کلاس رانندگی خودشو به همه ثابت کرد و تا روز آخرم قهرمان بود ولی شاید یه اشتباه تیمی باعث شد وتلی که شانس سوم قهرمانی بود اون فصل (2010) اول شد. از اون فصل تا حالا نه فقط من بلکه خیلی از طرفدارای فراری تو کل دنیا که احساس خوبی به آلونسو نداشتن الان آلونسو راننده محبوبشونه.
راحت نیست از رده 6 استارت بزنی و رقیبای قدری که اونام ماشینی در حد تو دارن رو بگیری . وتل راحت اول شد ولی اگر آلونسو پشت سرش استارت میزد وتل کار سختی داشت برای قهرمانی تو کانادا.
امروزم یعنی دیروزم فرقش با ماسا مشخص شد . نمیگم ماسا بد کار کرد 16 ام شروع کرد و 8 ام تموم کرد که خیلی خوبه ولی قشنگ تو دورایی که از سوتیل و رایکونن سریع تر بود نتونست سبقت بگیره حتی با drs .مخصوصا از سوتیل که حتی 5 تا منطقه drs هم بود بازم این آدم سبقت نمیگرفت . البته از رایکونن سبقت گرفت دور آخر ولی اگر اون موقع که وقتش بود اینکارو میکرد الان میتونست بالاتر هم تموم کنه.
در مورد جانشینشم الان کوبایاشی ژاپنی راننده پارسال سائوبر با فراری قراداد داره تو مسابقات gt3 و ممکنه یکی از احتمالات اون باشه . ولی ماسا هم این چند ساله هر وقت صحبت از جانشین و اینا مطرح میشه یادش میفته راننده فراری و با یکی دوتا نتیجه خوب انتقادات رو کم میکنه.
ولی در کل ماسا الان دیگه راننده ای نیست که بشه کل فصل رو عملکردش حساب کرد مثل آلونسو ، افت و خیزش زیاده.
الان با این شرایط و این مسابقه که دیدیم میشه گفت مرسدس داره جای لوتوس رو میگیره و شرایط هم رو به پیشرفته و اون مشکلات افت شدید تو ریس رو هم خیلی کمتر ازشون میبینیم . همیلتون خیلی خوب روند و به نظرم با اینکه رزبرگ راننده خوبیه و حتی تجربه فرمول یکش بیشتره ولی همیلتونکلاس بالاتری از رانندگی رو داره و تو ریس خودشو نشون میده. البته اختلاف همیلتون و رزبرگ اصلا اندازه اختلاف آلونسو و ماسا نیست و از این نظر مرسدس وضعش بهتر از بقیه رقباشه. فراری رزبرگ رو میشد بیاره جای ماسا خیلی خوب میشد.
وبر هم بدشانسی آورد خورد به پست راننده لپ شده کاترهام و بخشی از بال جلوش از بین رفت البته خودشم بیش از حد نزدیک شد و عجله کرد به هر حال اون راننده باید را میداد بهش چون لپ شده بود . البته بازم سریع بود بعد از برخورد ولی کار آلونسو رو برای سبقت راحت تر کرد.
راستی نکته جالب این ریس لپ شدن راننده های پنجم به پایین بود !
با این شرایط الان دیگه سخت شده گرفتن وتل ردبول هم خیلی اوج گرفته ولی بازم نمیشه گفت وتل قطعاً قهرمانه . این فصلم قهرمان شه دیگه انگیزه بقیه از بین میره . حالا این هیچی میترسم رکورد شوماخرم رو بزنه :n02: الان میفهمم اون زمان که فراری و شوماخر پشت هم قهرمان میشدن بقیه چه حالی داشتن .
نتایچ گرندپری مونترال کانادا _ 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دم النسو گرم با اینکه هم النسو رو دوس دارم هم همیلتون رو ولی خیلی زیبا جا گذاشتش !
متاسفانه یکی از مارشال ها هم در جریان مسابقات فوت کرد!!! جرثقیلی که برای خارج کردن ماشین های اسیب دیده در پیست بود عقب عقب میاد و این بنده خدا رو......:n29:
-
سلام به همگی.
این ریس با توجه به علاقه زیادی که به این پیست دارم زیاد بهم نچسبید.
اینکه یه راننده اول ریس اول استارت بزنه و تا انتها هم اول بمونه زیاد جالب نیست و ریسی که جابه جایی توی نفرات جلو و خصوصا اول به وجود بیاد بیشتر لذت بخش هست. البته این نظر کلی منه و ربطی به اول شدن وتل نداره.
با این فاصله ای که از ابتدا باز کرد و بعد تونست ثابت نگهش داره یه جورایی منو یاد وتل 2011 انداخت که به راحتی اول استارت میکرد و تا انتها هم مکانش رو حفظ میکرد. به هر حال قهرمانی حقش بود و بالاخره بعد از چند فصل ناکامی تونست طلسم این پیست رو بشکنه و قهرمان بشه.
قبلا هم گفته بودم که تنها راننده ای که به نظر میاد این فصل بتونه جلوی چهارمین قهرمانی متوالی وتل رو بگیره آلونسو هستش.
رانندگی بی نقص و تقریبا بدون اشتباهش و البته تجربه بسیار زیاد و یه تیم فنی فوق العاده توی این مسیر میتونه به کمکش بیاد.
آلونسو هر چند فصل پیش یه مقدار خوششانسی خودش و البته بدشانسی های رقیبانش به بودنش در کورس قهرمانی کمک کرد اما همون انسجام کامل و اطمینان بالای رانندگی تونست نقص و عدم سرعت کافی ماشین فراری رو تحت تاثیر بزاره و حالا امسال که ماشین فراری بسیار بهترشده احتمال برتری آلونسو در این فصل رو بیشتر میکنه.
همیلتون راننده دوست داشتنی من ( البته از مرسدس اصلا خوشم نمیاد ) که روی پودیوم یه مقدار ناراحت به نظر میرسید و شاید دلیلش از دست دادن مکان دوم و البته بدشاسی که توی چند دور آخر آورد و به خاطر تصادف به وجود اومده که منجر به ممنوع شدن استفاده از DRS شد،شانس احتمالی سبقت از آلونسو رو از دست داده بود.
البته سوتیل هم یه جریمه رو به جون خرید تا بتونه با وجودی که لپ شده نسبت به پرچم آبی بی اعتنا باشه و یه جورایی انتقام عدم حضور همیلتون که قرار بود به نفع سوتیل توی دادگاه شهادت بده رو بگیره که این مسئله هم به نزدیکتر شدن آلونسو و در نهایت سبقتش از همیلتون کمک کرد.
مکلارن هم که کاملا افتضاح بود و فکر میکردم به خاطر ردفلگ بی موقعی که توی Q2 به وجود اومد نتوستن به Q3 برسن اما توی ریس ثابت شد که ماشین مکلارن در حد یه تیم متوسط هست. جالبه که سوای این مسئله انتخاب استراتژی اشتباه تایر این مسئله رو توی ریس تشدید کرد و مکلارنی که طی 5 سال فصل گذشته در این پیست 4 بار قهرمان شده بود در انتها بدون امتیاز ریس رو تموم کنه و همچنین رکود 64 مسابقه پیاپی که با کسب امتیاز همراه بود با این افتضاح به 65 نرسه.
تنها تنکته تاریک ریس کشته شدن یکی از مارشالها بود چون زمانی که ماشین گوتیرز رو بعد تصادف داشتن توسط تراک مخصوص به خارج پیست میبردن این مارشال بدشانس زیر چرخ تراک میره و بعدش توی بیمارستان میمیره.
-
ردبول اعلام کرد قرارداد فعلی سباستین فتل راننده آلمانی این تیم اتریشی رو تا پایان فصل 2015 تمدید کرده .
ضمنا دیگر راننده این تیم مارک وبر تا پایان فصل جاری قرارداد داره و هنوز معلوم نیست آیا دو طرف تمایلی برای تمدید قرارداد دارن یا خیر.
خبر دیگه اینکه پیرلی اعلام کرده تایرای فعلی در سیلوراستون هم استفاده میشن و تغییراتی نخواهند داشت . چون قبلا خبری مبنی بر تغییراتی در ساختار تایرا اعلام شده بود که فعلا مثل اینکه عملی نمیشه.
البته قرار بود تایرای جدید در تمرین کانادا توسط تیما تست بشن که بارون همه چیز رو خراب کرد.
ضمناً وضعیت تایرای مورد استفاده تا گرندپری مجارستان هم به این شرح اعلام شد :
Britain - hard, medium
Germany - medium, soft
Hungary – hard, medium
-
رای دادگاه Tribunal در خصوص تست 3 روزه مرسدس که چد هفته پیش انجام شده بود و سرو صدای زیادی به پا کرد بعد از مواخذه مرسدس و پیرلی اعلام شد :
" تیم فرمول یک مرسدس بنز از حق انجام تست با رانندگان جوان و غیر اصلی هم محروم شد "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بخش موتور اسپرت شرکت رنو از موتور توربو فصل آینده خودش با حضور مسئولین و مدیر تیم ردبول کریستسن هورنر و همچنین با حضور آلن پروست قهرمان اسبق فرمول یک جهان که با رنو همکاری میکنه رونمایی کرد.
طبق قانون فصل آینده تیمها باید در ماشین فصل بعد از موتور توربو 6 سیلندر 1.6 لیتری به جای موتورهای تنفس طبیعی 8 سیلندر 2.4 لیتری فعلی استفاده کنند.
رییس بخش فرمول یک رنو معتقده که یکی از بزرگترین چالشهای فصل بعد افزایش بازدهی در انرژی و مصرف سوخت با ملاحظه عملکرد وخروجی قدرت موتور در حدی که از یک ماشین F1 انتظار میره هستش.
-
ممنون حامد جان که تایپیک رو به روز نگه داشتی.
به خاطر اینکه 25 خرداد پدر شدم تا امروز از همه خبرها و اتفاق ها بی خبر بودم.
برای اونهایی که اینجا پدر هستن سلامتی و موفقیت و برای اونهایی که هنوز این حس و لذت دوست داشتنی و زیبا رو تجربه نکردن هم آروز میکنم به زودی به این حس قشنگ برسن.
-
زمان برگزاری گراندپری انگلستان 2013 به وقت ایران
جمعه 1392/04/07
تمرین اول ساعت 13:30
تمرین دوم ساعت 17:30
شنبه 1392/04/08
تمرین سوم ساعت 13:30
تعیین خط ساعت 16:30
یکشنبه 1392/04/09
مسابقه ساعت 16:30