یعنی هرچی ویرایش و ... دارین بکنین که فردا منفجر میکنم :دی
حالا همه برا ما ترول میکنن دیگه! حتی استاد شایان هم ترول میکنن دیگه:دی خوب بود این کارو نمیکردم الان همتون بن بودین :-"
نقل قول:
نتیجه اخلاقی : کلا شایان با دو شرکت Valve و Relic مشکل داره و اینا بهترین بازی های تاریخ رو هم بسازن باز شایان با بهونه کردن چیزایی مثل ناشر و یا کلا بدون دلیل خاصی ، این شرکت ها دیگه نمی تونن شاهکار بسازن و الان همه چی فقط در دست شرکت هایی مثل Rockstar هست!! : دی
به خصوص Valve که کلا شایان هنوز در حال کفرورزی نسبت به اونه : دی
آقا اون Relic رو من میخواستم 9 بدم، ولی مثل اون مسعود خواستم منطقی عمل کنم چون THQ داره نابود میشه :دی بعدشم همینی که هست! Dota 2 همینی که هست :دی (یعنی به جان خودم اگه بیشتر از من عمرتو تو گیم نت ها حروم کرده باشی، عمرا :دی)
نقل قول:
Dota تقريبا مدت زيادي هست كه بتاش عرضه شده و يازي از لحاظ آمار و ارقام و كيفيت دهن همه رو واگذاشته بعد اين عامل نفوذي راك استار ميگه "من شاهكاري نمي بينم"
حيف كه من به gta نمره باطراوت ..... رو دادما وگرنه حساب عامل نفوذيه رو ميرسيدم
واستا بازی بیاد بعد صحبت میکنیم :دی
تو این 10 تا من بالاتر از 8.4 ندادم، فکت هم هست، فیس د ترووث :دی
شماها الان دارین میخندین... فردا گریه میکنین...
نقل قول:
بعضی ها هم کلا تظاهر می کنن که به این بازی ها علاقه دارن( مثل همون آقای Why always me : دی)
تظاهر میکنم؟:دی عجب...
وحید، Consider yourself as a dead man
نقل قول:
ولی احتمالا امسال اونو بازی نمی کنم
بعد به من میگه، من حداقل HL بازی کردم و خوشم نیومده :دی تو که نسخهی بعدی یک بازی با متای 98 رو بازی هم نمیخوای کنی : )))
نقل قول:
سوما متای 98 چیز خوبیه ولی اینکه بتونی مثل Half Life با متای 96 همواره از سایت ها و نشریات مختلف بهترین بازی تاریخ ، قرن ، دهه باشی خیلی مهمه : دی
آره سایتها خیلی مهمن، هر سایتی برا خودش یک لیست میده بیرون حالا 2 - 3تاش HL بوده همه فکر کردن خبریه بهترین بازی قرن و سال و تاریخ و ... : )))
بعد جالبه، نظره این 3 4 تا سایت، از نظر اون 80 تا سایتی که نقد کردن و GTA IV متاش شده 98 مهمتره : )))) Go home vahid, it's middnight