نقل قول:
طبق قوانین ناقص فعلی، این صحنه هند نیست ولی طبق اون چیزی که باید این قانون اونطوری میشد 100% هنده.به نظرم یه تفسیر بدی از قانون حالا دیگه قدیمی هند انجام شد که باقی موند. دقیقاً یادمه جام ملت های 96 بود که استیو مک منمن تو 18 قدم برای محافظت صورتش دستش رو آورد بالا و پنالتی گرفته شد که از اون موقع کم کم صحبت تغییرات تو قوانین مربوط به هند شروع شد. منتها اون چیزی که این وسط گم شده فرق بین استفاده کردن و استفاده بردن هست. هرکت بازیکن میلان اصلاً برای استفاده کردن نبود. من نمیدونم چرا دستاش باز بود. شاید داشت دفاع رو هل میداد بعد دستاش رو به علامت بیگناهی گرفت بالا و شوت هم خورد به کمر دفاع بارسلون و کمونه کرد و خورد به دستاش ولی نکتش اینه که از این حرکت غیر عمدی سود بردن. درست همونطوری که مثلاً چندین سال پیش (یادم نمیاد جام ملت های اروپا بود یا جام جهانی) تو بازی فرانسه و انگلستان دروازه بان انگلیس توپ رو شوت میکنه که دیوید ترهزگه برای محافظت از صورتش دستش رو میاره جلوی صورتش ولی توپ میخوره به دستش و میفته جلوی پاش و گل! نظر شخصی من اینه که این صحنه ها که دست حرکت میکنه و در جایی غیر طبیعی قرار میگیره و برای یه تیم سود داره باید هند گرفته بشه. البته فیفا قطعاً نمیخواد پیچیدگی کار رو بالا ببره چون مثلاً من هم موافقم که همین صحنۀ دفاع از صورت تو 18 قدم خودی پنالتی نیست و این یه دوگانگی هست و باز اینکه دفاع روی خط که دستش کاملاً هم طبیعی مونده اگه توپ بخوره به دستش به نظر من باید پنالتی بگیره ولی قرمز نده و اگه عمدی بود قرمز بده.کلاً موضوع مشکلیه
اگه اینطوری بخوایم یک هند تفسیر کنیم باید مثل کشتی داورا بشینن و یک صحنه رو چندبار نگاه کن و تفسیرش کنن, اونوقتت احتمالا بعد از یک مدت فوتبال از المپیک حذف میشه :n02: