سلامنقل قول:
البته مطلبی که گفتی درسته اما مال اون زمان بود که لنوو مال آی بی ام بود. الان تو این حد و اندازه ها نباید باشه.
اما درکل من از لنوو خوشم میاد چون برند خوبیه و از اطرافیان که لنوو دارند بازخوردهای مثبت گرفتم .
یکی هم درخصوص گرافیک ge70 مشکوک بود اما باید بگم همونطور که یکی از دوستان قبلا گفتند ماتریس فعلا سری ond رو وارد میکنه که همگی با کارت gt660 هستش. تو همون سایت msi ، اون پائین صفحه به رنگ قرمز هم نوشته که مشخصات لپ تاپ در مناطق مختلف میتونه متفاوت باشه و باید نگاه کرد که کانفیگ اون لپ تاپ در کشور شما کدوم کانفیگه.
یه اشکالی هم این ge70 داره که تاحالا یادم رفته بود بگم . البته اگه اشکال بشه گفت. اونم اینه که ویندوزشون درحالیکه اورجیناله ظاهرا و کاملا آپدیت میشه اما در واقع اورجینال نیست ! شرکت ماتریس یه سری ویندوز اورجینال خریده و روی لپتاپ هاش نصب میکنه اینطوری از یه ویندوز چندتا کپی میفروشه! تاحالا که ما مشکلی نداشتیم تا ببینیم چی میشه. هرچند همین موضوع منو وسوسه میکنه که با خیال راحت درآینده یه ویندوز 8 روش نصب کنم. فکر کنم علت اینکه برخی از ge70 ها درحالیکه یه گارانتی و داخل کارتون و آکبند هستند قیمتشون با هم چندصد هزارتومان فرق دارند میتونه واسه همین موضوع باشه !!!
درخصوص اظهار نظر یه عزیز دیگه که گفته بودند برندهای لپ تاپ خیلی باهم فرق ندارند چون قطعاتشونو شرکتهای دیگه میسازن باید بگم که من یکم با شما مخالفم (جیگرتو بخورم ناراحت نشی ها) دوتا چیز همون اول کار بدجور تو ذوق آدم میخوره اگه کیفیتشون خوب نباشه. یکی کیفیت ساخت بدنه و دیگری کیفیت تصویره. تو این دوتا شما امکان نداره در 80 درصد موارد از سونی ناراضی بشی و از dell راضی ! سری xps اون رو هم 6 ماه پیش برادرم گرفته اونم مدل خداشو! الان خراب شده !! و باید کیبوردشو کلا عوض کنه . البته کاملا میتونید حدس بزنید که گارانتی این مشکل رو قبول نداره و با کمال احترام باید برادرم از جیب مبارکش بخره! تصویرش هم چنگی به دل نمیزنه و مدل براقه. با اینه کانفیگ خیلی خفنی داره اما به نظر کند و احمق میرسه!! و درعمل هم واقعا اینطوریه و انتظارت رو براورده نمیکنه . نمیدونم چرا اما ما که به این نتیجه رسیدیم :n08:
من هم یه pc دارم که مدتهاست روشنش نکردم و این نشون میده که عصر pc ها داره تموم میشه و آدم نباید یه ریال پولشو پای pc بده. درضمن تو همون pc هم اگه بخوای یه کارت گرافیک خوب بندازی الان باید حدود 1.5 الی 2 میلیون فقط بابت کارت گرافیک بدی! تو این دوره زمونه هرچی که بخوای باید تو یه لپ تاپ دنبالش بگردی نه چیز دیگه . هرچند که 5 سال دیگه شاید لپ تاپ ها هم کلا جاشونو به مدلهای ترکیبی دیگه بدن و مدلهای تاچ کل بازار رو بگیره و امکانات لپ تاپ ها و تبلت ها یکی بشند که شواهدشو داریم میبینیم. من به شخصه مطمئنم ظرف یکی دو سال آینده همه لپ تاپ ها دیگه با فرمت اولترابوک و با صفحه تاچ و وزن و ضخامت باریک تولید خواهند شد و همین لپ تاپ های جدید فعلی هم آخرین سری ها از نسل لپ تاپ های کلاسیک باشند.