برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( که نمیدونم چرا عنوانش شده مدیر :n13: )
سلام :n02:
سلام بر شما نخبه ی با بصیرت :دی
به عنوان صندلی نشین قبلی، صندلی نشین جدید رو مورد حمله قرار می دهیم :n24:
اگه میدونستم همچین سرنوشتی در انتظارمه تجدید نظر میکردم در سوالاتم از خودت :دی
سری اول: سوالات فوتبالی :n09::n02:
سطح سوالات: لالیگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که من الان گذری نگاه کردم سطحشون از مسی و رونالدو هم بالاتر زده ! اما چاره ای نیست باید گرمکنمو بپوشم دوباره ( برند نایکی :n09: ) :دی
1. نظرت درباره نقش رونالدو در رئال چیه؟ آیا بازیکن دیگه ای هست که بتونه این نقش رو خوب بازی کنه؟ توضیح بدهید :n05:
فکر میکنم قبلا راجع به این به یه توافق نسبی رسیدیم با هم :دی / به نظرم این رولی که رونالدو داره یک تعریف جدیدی در دنیای فوتبال داره که ترکیبی از وینگر و یک مهاجم کاذب هست ؛ که البته در دسته ی هیچکدوم از این دو قرار نمیگیره ابدا و شاید در فوتبال امروز یکی از مهمترین نقشها رو داشته باشه در هر تیمی چنین بازیکنی /
من فکر میکنم غیر از رونالدو ؛ فعلا شاید تنها نفری که بتونه از پس این نقش تا حدودی بر بیاد بیل بازیکن تاتنهام باشه ( البته اگر یک خط به جلو منتقل بشه ) ؛ چون فکر میکنم ایفای همچین نقشی به توانایی بدنی خوب نیاز داشته باشه ...
2. اگه قرار باشه این نقش رو تغییر بدی و کامل تر کنی، چکار میشه کرد؟
به نظرم این نقش در بخش دفاع تیمی و همچنین پرسینگ تکمیل شده نیست و نقص داره هرچند در فاز انتقال از دفاع به حمله به شکل وحشتناکی تکمیل شده و فوق العاده هست ؛ و اینکه یه مقداری باید شعاع های حرکتی عرضی اون بیشتر بشه تا بشه بخش بیشتری از زمین رو پوشش داد با این نقش ؛ اما مسئله ی مهم اینه که اضافه شدن این فاکتورهایی که گفتم توانی حتی بیشتر از توان رونالدو میطلبه ! :دی پس بهتره این نقش رو فعلا همینجوری قبول کنیم ...
3. بارسای تیتو ترسناک تره یا بارسای پپ ؟
من بارسای تیتو رو قاطع تر و ترسناک تر میبینم تا اینجا ؛ به خصوص اینکه راههای متفاوتی رو هم امتحان میکنه برای گل زدن .
هرچند که بارسای سال اول پپ هم دست کمی از این بارسا نداشت به خصوص با خط حمله ی متشکل از مسی و اتوئو که اوج هنرنماییشون هم در فینال سی-ال برابر یونایتد و قبل تر از اون در الکلاسیکوی برگشت مقابل رئال بود ...
4. نظرت درباره بازی دادن یک سری بازیکن ها در پست های غیر تخصصیشون، در شرایطی که بازیکن تخصصی آماده برای اون پست وجود داره، چیه؟
من کلا با این ریسکها موافقم در فوتبال البته در مقیاس محدود ، نه اینکه 10 بازیکن رو در پست غیر تخصصی به کار بگیریم :دی
مثلا ایده های پپ در مورد ماسکی و بوسکی :دی و بردنشون به قلب دفاع یا به دفاع کناری بردن کاپیتان کارلس پویول از جمله ی همین موارد بود که در اکثر مواقع هم نتیجه ی مثبت میداد ... البته پپ مجبور به این کار بود چون معمولا با مصدومیت و نبود مدافعین تیمش روبرو بود اما در حالت کلی من از این ریسکها و ایده ها خیلی خوشم میاد .
5. نظرت درباره فوتبال با فلسفه Catch me if you can چیه؟ آیا اصلا منطقی هست چنین کاری در فوتبال مدرن؟
این چیزی هست که خیلی رویاییه ( رویایی از لحاظ مثبت و نه به معنی تخیلی ) و از طرفی به شدت قلقلک میده و کنجکاو میکنه ؛ و اینکه وقتی صحبت از چنین مقوله ی ویژه ای میشه میشه گفت شاید ریسک زیاد این ایده ها باعث بشه هیجوقت به اجرا نرسن ؛ اما روی دیگه ی سکه اینه که جواب دادن چنین ایده ای مطمئن فوتبال رو سالها جلو میبره و دروازه ها و سرفصلهای گوناگونی رو باز میکنه به مباحث تئوریکش .
6. به نظرت در 3-3-4 ، چطور میشه یه هافبک تهاجمی گل نزن بازیساز رو در سه نفر تهاجمی قرار داد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من مجبور به انجام همچین کاری بودم تنها ایده ای که به ذهنم میرسید این بود که این هافبک رو در نوک و پیشانی خط حمله ی 3 نفره ام بکار بگیرم و حداقل استفاده ای که میشه ازش کرد سرگرم کردن مدافعان مرکزی حریف با اون و آزاد تر شدن بازیکنهای میانی و کناریم و نیز بازیکن شماره ی 9 ام که در خط میانی قرارش میدادم بود :دی / چون اگر بخوایم بزاریمش به عنوان مهاجمین کناری مطمئنا عملا تیممون رو 10 نفره ی روونه ی میدون کردیم و این بازیکن و این نقش رو از ترکیب کنار گذاشتیم در واقع و عملا در یکی از کانالهای طولی دوگانه ی کناریمون کارایی و برتری عددیمون رو از دست میدیم ...
7. آیا فکر می کنی میشه کاری کرد که مودریچ، آلونسو و اوزیل با هم در ترکیب اصلی 11 نفره رئال باشن و تیم هم از وجود هر سه نفرشون بهره ببره یا حالت هایی مثل جرارد/لمپارد و کاکا/رونالدینیو رو شاهد هستیم؟
من فکر میکنم اینقدر ریسک همچین ترکیبی بالا هست که مورینیو هم سمتش نمیره ؛ مودریچ دقیقا بازیکنی بین آلونسو و اوزیل هست و به نظرم نه تنها نمیتونه موازنه ایجاد کنه در مرکز زمین ؛ بلکه به علت شباهت هایی که بازیش به بخشی از بازی این دو بازیکن داره کارایی اونها رو هم کاهش میده ... البته شاید به علت خلاقیت فردی این بازیکنها حرکات موثر و مثبتی رو هم شاهد باشیم اما در اصل قضیه تغییری به وجود نمیاره به تظرم ...
8. یک خرید عالی برای رئال در فصل جدید که تیم رو به شکل قابل توجهی قوی تر کنه؟ (همراه با توضیحات تکمیلی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم مهم ترین ضعفی که رئال داره ( سوای از ضعف دفاع تیمی ) پستی هست که دیماریا بازی میکنه و در پست مقابلش رونالدو ؛ دیماریا بازیکن خوبیه ولی در قیاس با رونالدو در پست روبرو ؛ این تعادل و بالانس در تیم وجود نداره و به همین علته که تیم برخی اوقات بیش از حد وابسته به توپ رسوندن به رونالدو هست ؛ بنابراین من از اونجایی که در چند خط بالاتر گفتم شبیه ترین بازیکن به رونالدو رو بیل میبینم ، به همین علت فکر میکنم خرید بیل بهترین خرید برای رئال باشه و از طرفی رونالدو هم مقداری ازاد تر بشه در زمین مسابقه .
9. سه تا هافبک برتر دنیا به استثنای بازیکن های رئال و بارسا ؟
پیرلو ... شواین اشتایگر ... داوید سیلوا
10. آیا فکر می کنی مورینیو امسال در رئال می مونه؟ و اگه فرض کنیم قراره بره، بهترین جانشین رو کی می دونی؟
به نظرم مورینیو خواهد موند در رئال ؛ مگر اینکه با رئال به سومین قهرمانی اروپاییش برسه ( که اینو خیلی بعید میدونم )
بهترین جانشین مورینیو گاس هیدینک هست که البته مطمئنم به رئال نخواهد اومد هرگز ؛ بعد از هیدینک هم من یوپ هاینکس رو ترجیح میدم واقعا ...
11. در این سوال قراره کفر بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به فرض محال اگه فردا شنیدیم پپ مربی رئال شده، به نظرت با بازیکن های فعلی چطور فوتبال بازی می کنه؟
خدای نکرده :دی اگه این اتفاق بیفته به نظرم تغییری در شیوه ی بازی تیم نمیده چون ابزار مناسب بازی ای که مد نظر پپ هست در رئال وجود نداره ؛ اتفاقا روش اقتصادی رئال که با 3 پاس میتونن خودشون رو به محوطه ی حریف برسونن رو پپ با توجه به نبوغش میتونه طراحی های جدیدی داشته باشه براش ( قبلا اگه اشتباه نکنم خود پپ هم گفته بود ما بعضا 20 پاس میدیم تا برسیم به دروازه ی حریف اما رئالیها میتونن با 3 پاس اینکارو انجام بدن )
[گهی پشت به زین و گهی زین به پشت] :n24::n09:
اسمایلی "ابراز ندامت از کرده ی خویش"