متاسفانه پتانسیل مباحث سی.اسی این تاپیک وحشتناکه . نمیشه مأنور خاصی روش داد
اما به صورت یک نتیجه گیری کلی برای خودم و دوستانی که به هر دلیل دنبال یک بهونه برای آرامش و راحتی وجدان خود بودن میتونم بگم طبق گفته یکی از دوستان عزیز در همین تاپیک منوط به روال آهسته پیوسته بودن فرهنگ و تأثیر همه جانبه مردم در طول زمان فکر میکنم بهتر باشه بجای چیدمان دیوار های فرهنگی در مقابل دید خودمون مثل مکان زندگی و مسائل دینی کم کم این خبط رو سعی کنیم تغییری درش ایجاد کنیم .
حتی اگه امکان تغییر یک روزه ی یک فرهنگ باشه انجامش نابود کننده خواهد بود همونطور که تجربش رو شاید خود ما نه ولی والدین داشته باشن.
متاسفانه ذکر موارد دیگه بیشتر از مسائلی که گفته شد امکان پذیر نیست و به ضرر مدیران و خوده فروم میشه.
خانواده شما پاره ی تن شماست ! فکر نمیکنم سر این مسائل مثل یک غریبه برخورد کنید , برای مخالفت با هر چیزی دلیل لازمه و اثبات اون به فرد مقابل . اعتبار شما در خانواده و فن بیان باید مانع یک حرکت درست یا غلط ( از دیدگاه هر فرد ) بشه نه جایگاه جنسی و قدرت شما برای جلوگیری از یک مسئله .نقل قول:
تمامی خشونت های فیزیکی نشأت گرفته در تمامی جوامع بر سر بسیاری از مسائل ساده , ضعف بیان بوده نه زور بازو !
خوده شما تا الان مثل خیلی ها نشدی !؟ وقتی در یک جمع قرار گرفتی مثل خود اونها رفتار نکردی ؟! جواب رد به این سوالها و امثال اینها امکان نداره !! چون واقعیت وجودی همه هست کم یا زیاد محیط تأثیر گذاره.نقل قول:
ما اگر نتونیم با کلاممون کسی رو متقاطع کنیم فکر میکنم بهتر باشه خودمون رو جلو کسی سبک نکنیم که بعدا تبعات اون رو حتی در سال های بعد ببینیم.
پای دردودل های افرادی که با زور از یک کاری باز داشته شدن با اینکه کاملا به صلاحشون بود رو وقتی بشنوید متوجه خواهید شد. البته من هیچ وقت یکطرفه به قاضی نرفتم و نمیرم
همه چیز 99% به 1% میشه ولی به 100% نمیرسه.