سلام بر شما.
نقل قول:
این تست به نام عملکرد تداعی شده یعنی اینکه آنتی ویروس تا چه حد بر روی سرعت و کارایی کلی سیستم تاثیر گذار هست
اومده توی بخش هایی مثل کپی ، نصب نرم افزار و ... تست زده آنتی ویروس ها را ، حالا دو تا مسئله :
اگر میزان تاثیر بر روی سیستم و عملکرد کلی هست که بطور حتم کسپر جایی در رده دوم ندارد
کسپر را همه به اتفاق باور دارند که باعث کاهش کلی سرعت و کارایی سیستم می شود چطوری در رده دوم قرار گرفته است ؟؟؟؟
خوب کپی،دانلود،نصب، اجرا و غیره کارهای روزمره ای هستن که هر کاربری انجام میده.پس این طبیعیه.
اگر کسپرسکی جایی در رده دوم نداره پس نورتون هم در تست PCSL نباید در رتبه های آخر قرار میگرفت.حتی پایین تر از مکافی!
ببینید خیلی راحت میشه از این مثالها پیدا کرده و نتایج رو برد زیر سوال.
پس ما باید ببینیم هر تستی چه هدفی رو دنبال کرده و چه فاکتورهایی رو در نظر گرفته.
Performance Test در AV-C و Virus-Test تقریبا شبیه به همدیگه ست.پس اگر AV-C مضحک باشه، Virus-Test هم مضحکه و این کارو سخت میکنه!
مساله بعدی اینه که برنامه بنچ مارکِ PCSL رو خودشون ساختن و کسی از جزئیاتش خبری نداره و در اختیار عموم قرار نمیگیره.
اما چند نفر هستن که PC Mark (محصول FutureMark ، سازنده 3D Mark که برای همه آشناست) رو قبول نداشته باشن یا بهش دسترسی نداشته باشن؟!
پس الان اگر بحث کسپرسکی و مکافی و نورتون و ... رو اگر کنار بگذاریم من دو تا دلیل براتون اوردم:
1-شباهت تستهای AV-C و Virus-Test در بخش کارایی نشون میده نمیشه به راحتی این تستها رو زیرسوال برد و اونا رو مضحک دونست.
2-PC Mark در مقایسه با برنامه بنچ مارک PCSL .
AV-C از PC Mark استفاده کرد تا اگر ضعفی در تستهای خودش بود، با این تست اون نقص ها تا حد زیادی برطرف بشه و جوانب مختلف رو پوشش بده.
نقل قول:
خود بنده سیستم Core i3 با 4 گیگ رم دارم
دیروز کسپر نصب کردم سرعت بوت من حدود 30 ثاینه افزایش نشون داد ، کاهش عملکرد سیستم کاملا مشخص بود بعد از نصب این سوییت
در صورتی که وقتی امسی را نصب کردم سرعت بوت من برگشت و ویندوز هم به حالت عادی برگشت
بله قبول دارم.
منم Rising رو نصب کردم و ویندوز با تاخیر زیادی بوت میشد اما امتیاز Rising از نورتون بالاتره!
همونطور که گفتم از این مثال ها به وفور پیدا میشه و بهش کاری ندارم.
نقل قول:
بطور حتم تاثیر آنتی ویروس ها بر میزان رم و سی پی یو ؛ تاثیر مسقیم بر عملکرد فاکتور های تست شده این موسسه داره
بله رسالت Performance Test سنجش میزان استفاده از پردازنده و حافظه ست.
اما در چه زمانی؟
در زمان بیکاری سیستم
در زمان اسکن
هنگام باز و بسته کردن یک فایل
هنگام اجرای یه فایل صوتی یا تصویری
هنگام تبدیل فایلهای تصویری و صوتی
هنگام دانلود فایل از اینترنت
هنگام نصب و حذف برنامه ها
هنگام فشرده سازی و یا استخراج فایلها
هنگام بازی
انتخابش با شما!
نقل قول:
شما خودتون توی تاپیک اویرا فرمودید مشکل کاهش سرعت دانلود ها در اویرا هنوز پابرجاست حالا چطوری این آنتی ویروس امتیاز بالاتری نسبت به امسی بدون تاثیر دارد ؟؟؟
بله کاملا درسته.
من به تست دانلود نگاه کردم و Avira نسبت به امسیسافت و بیت دیفندر یه پله پایین تر بود.
خوب من به یک تست نگاه کردم و پاسخ سوال اون کاربر رو دادم اما مجموع تستها باعث جابجایی جایگاه آنتی ویروس ها شده نه فقط یک تست.
--------------------------
چند صفحه قبل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز نتایج این تست رو گذاشته بود که من ندیده بودم.ببخشید دیگه تکراری شد:n06: