سلام
من یه لبتاپ lenovo z500خریدم
وقتی خواستم بوتشو رو سی ددی رام بزارم نمی دونم چی کار کردم که دیگه تو حالت bios نمیره
هیچی هم روش نیست
نمی دونم چیکار باید بکنم کمک کنید
سلام
من یه لبتاپ lenovo z500خریدم
وقتی خواستم بوتشو رو سی ددی رام بزارم نمی دونم چی کار کردم که دیگه تو حالت bios نمیره
هیچی هم روش نیست
نمی دونم چیکار باید بکنم کمک کنید
ویندوزم روش نصب نیست
خب عزیز با کل f ها رو تست کن
ضمنا f12 or 11 or 9 اینا اکثرا منو بوت هارد و سی دی رو میاره بالا
سلام.من نرم افزار softwere launcher رو برای این مدل نمیتونم از سایت سونی بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر نرم افزاری رو بگین واسه این که کلید های جانبی کار کنه گرفتم ولی هنوز غیر فعال هستن.لطفا کمک کنین:n17:
سلام دوست عزیز خسته نباشی
لپ تاپ من HP Pavilion g6 است و خیلی دنبال درایور وب کم گشتم اما نتونستم پیدا کنم
اگه براتون ممکنه من و راهنمایی کنید که این درایور رو نصب کنم
با تشکر
لپ تاپ ها درایور وب کم نیاز ندارند!
برای راه اندازی این نرم افزار رو دانلود کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای......ها میهن دانلود رو تایپ کن
سلام سال نوتون مبارک اگر ممکن تمامی درایور های لپ تاب ایسوس مدل k43sjبرای ویندوز 7 64bit میخوام خیلی واجبه ممنون میشم اگر زود بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید
سلام خدمت دوستان گل خواهش میکنم این درایورو به بنده نرم افزار نصبشو بهم بدید خیلی گشتم لطفان کمکمکنید درایور 32 بیتیه لپ تاپ
dell مشکل پیدا نکردن درایو کارت گرافیک لپ تاپ دل inspiron n1510
لطفا درایو کارت گرافیکش برای سیستمهای 32 بیتش رو برای بنده بگزارید خواهش میکنم با سپاس
سلام بچه ها من یه مشکل با آپدیت درایور کارت گرافیکم دارم لپ تاپ من سری اف سونیه مدل vpcf12jfx و کارت گرافیکش nvidia geforce 330m هستش، من ورژن جدید درایور از سایت nvidia دانلود کردم وقتی درایور نصب میکنه و بعدش سیستم ریبوت میکنه تصویر صفحه نمایش سیاه میشه و من مجبورم برم تو محیط safe mode و درایور رول بک کنم درایورم درست دانلود کردم ورژن 64 بیتی مدل خودمو انتخاب کردم تو اینترنتم خیلی گشتم یه سری راه امتحان کردم یه بارم اول ورژن قبلی رو uninstall کردم و رقتم تو safe mode با نرمافزار driver sweeper رجیستری فایلهای درایور ورژن قبلی پاک کردم بعد ورژن جدید نصب کردم نتیجه نداد،به نظر شما مشکلش چیه؟ممنون میشم که راهنماییم کنید راستی ورژن درایورهایی که برای نصب امتحان کردم و نشد 314.22 و 314.07 بود