-
تبریک تبریک تبریک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً امشب آتزوری مایه افتخار هواداراش بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی که باید تو 90 دقیقه با اختلا ف گل میبردیمو تو پنالتی این اینگلیسیای مغرور رو بردیم . همین الان دستام داره موقع تایپ به خاطر استرس پنالتیا میلرزه ولی خدایا شکرت امشب با اعصاب راحت میخوابیم.
واقعاً باید پای این پیرلو رو طلا بگیرن فوق العادس این بازیکن. عامل اصلی بازگشت تیم تو پنالتی خودش بود حقیقتا که اون پنالتی چیپ نقطه عطف پنالتیا بود ،روحیه تیمو برگردوند و ورق برگشت.
شخصا ًبرای من که اصلا قابل هضم نبود مقابل تیمی که همیشه ازش بدم میومده و تو یه بازی که ازشون سرتر بودیم بازنده باشیم. خدایا شکر .
امشب بیشتر بازییو به خاطر گزارش عادل از شبکه 3 دیدم(معمولا از rai HD و الجزیره میبینم)این برد یه تو دهنی بود به امثال جاودانی و جلالی بود که ایتالیا رو تیم نمیدونستن و شایسته رسیدن به این مرحله نمیدونستن.
ایشالا با یه بازی منطقی بتونیم آلمان قدر رو هم از پیش رو برداریم (جالبه به تیمایی میخوریم که ازشون بدم میاد) هرچند که بازی خیلی طولانی داشتیم و 2روز استراحت کمتر.
سپاس
-
به عنوان طرفدار آلمان این برد رو بهتون تبریک میگم ... واقعا حقتون بود
مبارک باشه
ایشالا تو ورشو بازی خوبی رو خواهیم دید :40:
-
این پیرلو چه بازیکنیه! کجا هستن اونهایی که می گفتن دیگه دورانش تموم شده. پاس هاش با هر دو پا میلی متریه، یک قدم پاشو اشتباه نمی گذاره، همیشه مسلط، همیشه آماده در دفاع و حمله. واقعا فوق العاده است و پنالتیش هم روحیه از دست رفته رو برگردوند به ایتالیا.. اگه یک لحظه در تاریخ فوتبال موقع چیپ زدن پنالتیه دقیقا همین لحظه بود.
بوفون هم نشون داد این همه تجربه اش کجا رفته. گرفتن اون ضربه گلن جانسن واقعا نیاز به نبوغ عالی داره! در پنالتی ها هم، با اینکه بوفون معروف به پنالتی گیر بودن نیست، ولی واقعا پیش بینی هاش عالی بود. پنالتی های محکم رو 50-50 رفت و پنالتی های تکنیکی رو درست رفت. حرکت فوق العاده اش بعد گرفتن پنالتی برای مونتولیوو هم عالی بود و یه رفتار عالی کاپتانی رو نشون داد.
نکته جالب وضعیت بدنی فوق العاده بازیکن های یوونتوسه. پنج بازیکن تیم از یووه بودن که خیلی خوب بازی کردن، خیلی خوب دویدن و اصلا در 120 دقیقه اذیت نشدن. مارکیزیو که در این چهار بازی تقریبا رسید به 50 کیلومتر دوندگی، پیرلو هم که در 25-26 سالگی در 90 دقیقه خسته می شد حالا در 33 سالگی 120 دقیقه رو خوب بازی کرد. واقعا تیم پزشکی و بدنسازی یووه عالی کار کرده.
ایتالیا قطعا لایق حضور در 4 تیم برتر بوده.. بازی با آلمان بازی مهمیه و اصلا هم مشخص نیست چی میشه!
-
وقتی پیرلو داشت پنالتی میزد گفتم واقعا حیف نیست این بازیکن بزرگ از جام کنار بره و انگلیس با این بازی افتضاح صعود کنه؟و بعدش یه ضربه فوق العاده که به کل شرایط رو عوض کرد هرچند از واکنش بوفون هم نباید گذشت و ضربه بد یانگ ولی روحیه ای که پیرلو داد با اون ضربه از همه مهم تر بود خیلی کم هستن بازیکنهایی که تو اون شرایط چنین پنالتی بزنن!
تبریک میگم به هوادارای ایتالیا :40: آمار بازی رو که نگاه کنیم حقش بود تو جریان بازی حداقل 2 گل رو بزنه!یه جورایی فینال ایتالیا -اسپانیا برای من برد-برد هست :دی ولی اینم قابل توجه که آلمان داره دو روز کامل بیشتر استراحت و تمرین می کنه محل بازیشون تغییر نکرده ایتالیا باید یه سفر خسته کننده بعد از این ماراتن 120 دقیقه ای داشته باشه این خیلی میتونه شرایطشون رو سخت کنه ...
-
بازی زیبایی بود
به شخصه اصلا فکر نمیکردم ایتالیا اینقدر خوب باشه نمیدونم انگلیس شاید زیادی بد بود.
بازی خوبی رو به نمایش گذاشت.
آندرا پیرلو هم بازی زیبایی رو ازش دیدیم و خیلی عالی حمله های ایتالیا رو پی ریزی میکرد
پنالتی هم که زد نشان از اعتماد به نفس بالاش داشت
خیلی هنرمندانه زد.
نتیجه رو برگردوند.
...
بازم تبریک میگم.:11:
-
من به عنوان یه بیننده بی طرف بازی ایتالیا رو پسندیدم مخصوصا تو 30 دقیقه اضافه
ایتالیا بهتر بود و حقشم برد بود
تبریک میگم به لاجوردی ها
-
شاد باش بسیار به هوادارای ایتالیا. واقعاً خوب بازی کردن. ایکاش تو همون 90 دقیقه تیم برده بود تا یکم کمتر خسته بشه. فکر کنم جلوی المان اینقدر شانس گلزنی گیر تیم نیاد و اونجا نباید موقعیت ها رو از دست داد.
کلاً سالوت!
-
بازی خیلی قشنگی بود حقتون هم برد بود و به اونچه که استحقاقش رو داشتین رسیدین بازی ایتالیا -آلمان تو نیمه نهایی جام جهانی 2006 داره تکرار میشه اون بازی رو که با گل های دیدنی گروسو و الکس دل پیه رو تو 120دقیقه بازی نفس گیر 0-2بردین و به فینال رسیدین و قهرمان جام جهانی شدین ایندفعه هم ایشالا آلمان میبرین و از جام حذف میکنین
-
تبریک به همه آتزوری ها
من خودم بعد فرانسه، ایتالیا را دوست دارم
سال 2006 هم با اینکه از ابتدا بخت اول قهرمانی نبودیم قهرمان جهان شدیم
امسال هم شبیه اون موقع شده، پیش به سوی فینال!
-
بازی زیبایی بود ...
چقدر حرص میخوردم وقتی موقعیت ها از دست میرفت:دی
بالوتلی خیلی توپ ها رو خوب کنترل میکنه استقامت و قدرت بدنیه خوبی هم داره فقط ضربه های آخرو خیلی بد میزنه ... 3-4 تا موقعیت عالی رو از دست داد :/
پیرلو که معرکست... فوق العادست این بشر!:40:
پ.ن: 2 روز استراحت کمتر و جا به جایی کمی نگران کنندست.....