افراد كمي است گوشي رو اينجا دارن.شما سوالات كلي هست و توي بخش سوالات و مشكلات گوشي هاي آندروييدي بپرسيد زودتر به جواب ميرسيد.نقل قول:
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
افراد كمي است گوشي رو اينجا دارن.شما سوالات كلي هست و توي بخش سوالات و مشكلات گوشي هاي آندروييدي بپرسيد زودتر به جواب ميرسيد.نقل قول:
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
سلام دوستان و اساتید p30
آقا الان 10 روز از آخر ماه مه گذشته. اما من گوشمو وصل میکنم میزنه گوشی به روزه.
در حالی که توخود سایت سونی نوشته آخر مه جلی بین میاد واسه گوشی.
ممکنه به خاطر کشور باشه؟:n13:
با تشکر
هنوز واسه خاورمیانه ریلیز نشدهنقل قول:
قراره تا 2-3 هفته دیگه مستقیما بیلد 211 که مشکل وای فای و ... حل شده واسه اینجا بیاد
با تشکر.نقل قول:
جدول کشورها رو از کجا میتونم ببینم؟
من اروپا هستم. و راستی برا من مشکل وای فای نداره به هیچ عنوان...
فقط کمی بیشتر از حد معمول کند میشه و گاهی هنگ میکنه...
برای شمام همینطوره؟ یا شاید من روش نرم افزارهای اینترنتی زیاد ریختم اینطوری شده...
از جدول اطلاعی ندارم، انگار دوستان دارن رام فرانسه رو الان فلش تولز میکنننقل قول:
بنظرم یکم دیگه صبر کنید و از خود برنامه اش آپگرید کنید بهتره و دردسرش کمتر
درباره کند شدن هم حتما بخاطر پر شدن رمه، از برنامه های مدیریت رم استفاده کنید و پراسس هایی که رم زیادی اشغال کردن رو ببندید
از طریق وای فای نه اما وقتی به پی سی کامپنین وصل کردم گفت آپدیت اومده( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مزیت پی سی کامپنین اگه سرعت اینترنت شما بالا باشه اطلاعات گوشی از بین نمی ره و قاعدتاً نباید مشکل وای فای داشته باشید!!
سلام
تا حالا شده یه فلش رو به گوشی بزنید و پیغام مربوط به اینکه مصرف برق زیادی داره و نیاره فلش رو؟ یا جویاستیک های شوک داره پدر و مادر دار نه از این معمولی ها بزنید و همین ارور بده و نیاره؟ گوشی من Xperia mini هست این مشکل رو داره برادرم P داره اونم همین مشکل رو داره ولی SIII نداره این مشکل رو
این قضیه رو امتحان نکردم ولی این که این اتفاق بیفته مسءله ای معمولیه و بسیاری از وسایل یو اس بی جریان زیادی می کشند و همه موبایل ها نمی تونند این جریان رو تأمین کنند.نقل قول:
شما که از امضاتون معلومه خودتون این کاره اید و اگه اشتباه نکنم توی فروم ECA هم دیده امتون
اطلاع دارم از این قضیه گوشی خودم چون یه گوشی ارزون قیمتی فکر میکردم از این باشه ولی وقتی برادرم P گرفت اصلا فکر نمی کردم این مشکل رو داشته باشه حتی sola هم که usb Host داره این مشکل رو داره جالب اینجاست که من به note و siii هارد اکسترنال هم وصل کردم بدون هیچ مشکلی شناخته من احتمال میدم از ظرفیت باطری باشه که اگه از باطری باشه S و acro s هم نباید مشکل داشته باشه اگر امکان داره شما تست کنید
اره تو ECA هم عضوم به همین اسم شما هم فعالیت دارید؟ اسم کاربریتون چیه؟
همین نام کاربری رو دارمنقل قول:
من کابل او تی جی رو نخریدم هنوز چون لازم نشده
البته غیر از ظرفیت باتری، طراح می توه میزان حداکثر جریانی رو که شده تا برد بتونه به یو اس بی بده رو زیاد کنه و یا کم کنه. چون می تونه توی عملکرد سایر قسمت ها تأثیر بگذاره
هارد اکسترنال و دسته شوک دار به خاطر وجود موتور جریان زیادی می کشند.