طراحی محیطش عالیه. بازیش هم لذت بخشه. یکی از بهترین های امسال
Printable View
طراحی محیطش عالیه. بازیش هم لذت بخشه. یکی از بهترین های امسال
جالبه از دوستان کسی بازی نکرده؟ masoud king? layken? virus?havas?hossein code?mjorh?step-rap? کسی دوس نداشته ؟ یکی یه نظری بده نقدی کنه!
من با Q6600 ِ چهار هسته ای ، اور شده روی 2.7 گیگ / 4 گیگ رم / 6970 هم گرافیک ، دارم 58-60 میگیریم ( در Windows 8 Release Preview ) روی High . فعلا" Rat Shadow رو هم روشن کردم ببینم جلوتر توی محیطای شلوغ چطوری میشه. اما بعضی وقتا که چرخشهای ناگهانی میکنی تا 35 هم پایین میاد.
طراحی محیط خیلی خوبه. چشم های آدم ها علاوه بر اینکه زیبا طراحی شدن و طبیعی ترین چشم هایی هست که به چشم دیدم ، Expression ِ صورت رو خیلی خوب نمایش میدن. لحن حرف زدن ها بینظیره ، یعنی هر سربازی که مثلا" باهاش حرف میزنی ، مشخصه که با اون یکی سرباز فرق میکنه.
داستان بازی تا اینجا کلیشه ایست ، حق یکی خورده شده که تو هم توش سهیمی حالا باید جبران کنی. حالا بریم جلوتر ببینیم چی میشه.
منم دارم نسخه بلک باکس رو از سایت دانلودها دانلود میکنم تا عصر تموم میشه
جالبه من حتی با رم 2 گیگ و ATI 5670 تونستم روی بالاترین رزولوشن و جزییات گرافیکی بازی رو بیارم . عجیبه که همچین سیستمی رو داده بودن البته Cpu 4 هسته ای دارم که ممکنه تاثیر داشته باشه .نقل قول:
من هم یکی دو ساعتی بازی کردم.
به نظرم بازی خوبیه و رگه هایی از سبک RPG هم در خودش داره اما حیف که گرافیکش خیلی خوب نیست و به سبک بازی های سال های گذشته است.
دوستان فقط کسی می دونه محل سیو بازی کجاست ؟ آخه اونی مه تو My Games تو داکیومنت هستش سیو نیست و با پاک کردنش اگه برید تو بازی می بینید که همچنان سیوها وجود داره.
C:\Users\Username\AppDataنقل قول:
ممنوننقل قول:
اتفاقا من این آدرس رو نگاه کردم اما چیزی پیدا نکردم.
تو کدوم پوشه هستش ؟ اخه کرکم هم ریلودده و اسکیدرو نیست . چون میدونم که اسکیدرو سیو بازیهاش تو همین آدرسه.
C:\Users\......l\Documents\My Gamesنقل قول:
اوه اوه اوه ! واقعا خیلی وقت بود منتظر همچین گیمی بودم ! یکی از بهترینای 2012 هسش واقعا!
گیم پلی با دو حالت اکشن و مخفی کاری ، که محیط و اتمسفر بازی میگه ک فقط Silent باش ! تقریبا یه ساعت بازی کردم هنوز نمیتونم چیز زیادی بگم ولی اینطور ک بوش میاد و تو تریلرا دیدم تنوع تو بازی غوغا میکنه از هر لحاظ!
موسیقی و صدا گزاری هم خوب کار شده ایرادی وارد نیس ! گرافیک خوب ولی عالی نه! ازون خوبای پرجزئیات هسش و همینطور هنری !
نباید از دست داد این گیمو به هیچ وجه !
+
تو این سیستم اجرا میکنم مشکلی نداره ،بالاترین جزئیات
GTX560 TI ...COREI3 2100 ....4GIG
+
این Jump Assassination رو همونطوری ک گفته انجام میدم ولی نمیشه ...چجوریاس ؟