نقل قول:
واقعا ممنون به خاطر توضیح کاملتون.
خواهش میکنم دوست عزیز،وطیفس
نقل قول:
1- به نظر شما با این وضع من این گوشی رو به اندروید 4 آپ کنم یا نه؟اگه آپ کنم خیلی اذیت میکنه؟یا از خود اندروید 2.3.7 خود گوشی استفاده کنم؟ (اگه جایی آموزش آپدیت کردن این گوشی هست ممنون میشم بذارین)
نه اونجوری که اذیت کنه نیست ولی شما خودتون باید تست کنید. مثلا من روی اکسپریا یو آندروید 4 رو دارم ولی روی اکسپریا مینی نشد تحملش کنم و برگشتم به 2.3.7 کاستوم.شما خودتون ببینین چطوریه. یه تسک منیجر هم نصب کنین و توش برنامه هایی رو که میخواین سریع باز بشه مثل sms,messages,contacts ,phone رو بذارین تو لیست exclude که تسک منیجر اونا رو نبنده!
نقل قول:
2- من ویندوزم 8 هست از نوع 32 بیت
ی.خواهشا لینک دانلود آخرین ورژن برنامه flashtools رو میذارین دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا لینک دانلود و آموزش هست .بازم مشکلی بود بپرسین تا آموزش تصویری بذارم.
نقل قول:
3- داداش من اگه آپدیت کنم به اندروید 4 بعد اگه اذیت کرد میتونم دوباره پاکش کنم و برگردونم همون اندروید 2.3.7 خود گوشی؟
بله میتونین. اگه قبل از آپدیت به آندروید 4 روت کنین و ریکاوری نصب کنین میتونین همین فیرمویر رو بک آپ بگیرین ولی اگه این کارم نکردین بعد میتونین فایل ftf مربوطشو دانلود کنین و فلش کنین.
نقل قول:
4- اگه بخوام اندروید این گوشی رو آپ کنم شماره هام و sms هام پاک میشن؟
بله شماره ها و اس ام اس ها پاک میشه. شماره ها رو از همون contacts بریزین روی سیم کارت یا اینترنال مموری یا با این برنامه همه ی اونا رو روی پی سی بک آپ بگیرین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
و در آخر هم اگه آخرین نسخه اندوریدی گه گفتین یعنی 6.1.1.C.1.10. ممنون میشم لینک دانلود اونم بذارین.
همونجور که گفتم این فیرمویر 2 روز پیش تایید شد ولی فعلا لینکی واسش نیومده به محض اینکه بیاد میذارم