ممنوننقل قول:
ولی تو ریویو جی اس ام آرنا از باتری خیلی بد تعریف شده . مثلا نوشته تو پخش ویدئو این گوشی حدود 4 ساعت و اس 3 حدود ه 8.5 ساعت ویدئو پخش میکنه . اینا تا چه حد صحت دارن ؟
Printable View
ممنوننقل قول:
ولی تو ریویو جی اس ام آرنا از باتری خیلی بد تعریف شده . مثلا نوشته تو پخش ویدئو این گوشی حدود 4 ساعت و اس 3 حدود ه 8.5 ساعت ویدئو پخش میکنه . اینا تا چه حد صحت دارن ؟
بعد از آپدیت روی ICS این مقدار تا 6 ساعت میرسه ( تست خودم ! )
تگرا 3 مصرفش از Exynos بیشتر هست ولی لذت بازی ها روی تگرا می ارزه به مصرف باتری بیشتر
شما بخر پشیمون نمیشی از خریدت ، 4x از خوبای الجیه : دی
شروع عرضه سیانوژن و اوبونتو برای optimus 4x hd بعد از عرضه اپدیت جلی بین توسط ال جی و باز شدن بوتلودر اپتیموس فور ایکس حالا عرضه سیانوژن مود با اندروید 4.2.2 اغاز شده و این گوشی هم صاحب چندینکاستوم رام خواهد شد اما خبر مهم تر عرضه لینوکس اوبونتو برای این گوشی هست که قابلیت های بسیار عالی رو در اپتیموس فور ایکس خواهیم دید ورژن بتا اوبونتو هم منتشر شده و این گوشی زود تر از گوشی هایی مثل گلکسی اس3 یا اچ تی سی وان ایکس به اوبونتو مجهز شده اما خبری خوش برای کاربران داخل ایران اینکه اپدیت خاور میانه این گوشی هم منتشر شد و ضاهرا در کمال تعجب ال جی ورژن v20c رو برای خاور میانه منتشر کرده ورژنی که قراره امکانات اپتیموس جی رو در ان شاهد باشیم البته فعلا اطلاعات زیادی از این بروز رسانی در دسترس نیست و سرور ال جی دچار مشکلاتی شده اما ظاهرا اینبار ال جی میخواد به قولش عمل کنه و همونطور که گفته بودن ورژن خاور میانه رو از اخر فروردین در دسترس قرار بده .
دوستان جهت اطلاع عرض کنم که اوبونتو یک توزیع لینوکس هست که روی لپتاپ ها و کامپیوتر ها قابل نصبه و حالا برای تعدادی از گوشی های سطح بالا داره میاد و امکانات خیلی خوبی هم داره
یک نکته ی دیگه هم اینکه به دلایلی ال جی طی کار عجیبی اول 20A خاور میانه گذاشت بعد پاکش کردن 20b بعد دوباره پاکش کردن 20c رو گذاشتن ولی الان هیچ کدوم در دسترس نیست ورژن 20c هنوز برای هیچ جا نیومده و قراره قابلیت های جی رو روش اضافه کنن اینکه اول بیاد برای خاور میانه بده هم خودش عجیبه ...
سلام دوستان من قصد خرید این گوشی را دارم ممنون میشم راهنماییم کنید به هر کی میگم چجوریه منو به شک میندازه دلیل قانع کننده ای نمیاره وو مثلا میگه خاک میره زیر صفحه اش که تحقیق کردم از صد نفر یکی اینو گفته / اول ازهمه عاشق طراحی و زیباییش شدم و قیمتشم برام مناسبه هدف اصلیم خواندن کتاب pdf و پاورپوینت وتماشای فیلم میخوام حداقل تا دو سه سال سراغ گوشی خریدن نرم تا حالا با اندروید کار نکردم زیاد اهل آپدیت واینا نیستم به نظر شما بخرم؟؟ اگه پشیمون بشم کسی زیر بار خریدش میره؟؟ و اگه میشه کل معایبش رابگید و اینکه آیا شما از خریدتون راضی هستید ؟؟ با تشکر فراوان
مهمترین تغییر پس از آپدیت به V20C جلی بین بهبود کامل کیفیت صدا توی هدفون هست ، کسانی که دارن آپدیت کنن باورشون نمیشه
دیگه خبری از نویز و خرابی صدا نیست ، عالی شده
این گوشی گوشیه خیلی خوبیه ولی شما اگر تبلت بخرید بیشتر به کار شما میاد .نقل قول:
این با اونی که روی pc ـه فرق داره ها!نقل قول:
دوستان جهت اطلاع عرض کنم که اوبونتو یک توزیع لینوکس هست که روی لپتاپ ها و کامپیوتر ها قابل نصبه و حالا برای تعدادی از گوشی های سطح بالا داره میاد و امکانات خیلی خوبی هم داره
///
چه امکاناتی؟
///
در کل چیز شاخی نیست:n02:
این که گوشی شما اینطوری بشه شاخ نیست؟:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آپدیت به V20C رو از کجا باید دانلود کرد و اموزش نصبش رو هم کسی داره لطف کنه
اموزش روت و نصب cwm رو هم کسی بتونه بزاره عالی میشه