حساس شدن دندان به آب سرد بعد از پرکردن دندان
سلام
دو سه هفته پیش دندونم رو پر کردم . خیلی حساس به آب سرد شده کوچکترین آب سردی که بهش بخوره تیر میکشه . مثلا میوه هایی که یه خورده سرده (تو یخچال بوده) و یا آب سرد میخورم فوری تیر میکشه . چکار کنم ؟
البته عصب کشیش نکرده . ممکنه به خاطر اینکه عصب کشی نکرده باشه ؟
حساسیت و درد دندان پر شده نسبت به مواد سرد و داغ و شیرین مثل عسل
سلام
من چند سال پیش رفتم به خاطر ارتودنسی دندونام رو ترمیم کنم.
چند جا رفتم برای معاینه.. بعضی از دندانپزشکها میگفتن خرابه و بعضی میگفتن مشکلی نداره!
آخرش رفتم کلینیک فلان اونجا یه خانم میانسالی بود میگفتن خیلی خوبه اول دید گفت 5 6 تا دندونات خرابه بعد شروع کرد یکی از دندونای ردیف بالا رو سوراخ کرد و با آمالگام پر کرد گفت اگه خسته شدی برو فردا بیا برای بقیش!
منم .... پاشدن رفتم فرداش بازی یه دونه از همون طرف ردیف پایین رو سوراخ کرد با آمالگام پر کرد و بعد دوباره یه نگاه سرسری مثل قبل کرد اینبار گفت بقیش سالمه برو دیگه!
به من میگفت هیچ مشکلی برات پیش نمیاد و دندونات به سرما و گرما حساس نمیشن. دو تا برگه سفید هم از دفترچه کند.. نمیدونم چرا نسخه یا مشابه اون ننوشت و حتی مهر هم نزد! شاید میخواسته من امکان پیگیری نداشته باشم!
الان با اون دو تا دندون و کلا اون طرف نمیتونم چیزی بخورم چون به سرما و گرما حساس شده حتی به چیزهای شیرین مثل عسل هم واکنش نشون میده و درد میگیره!!!!
روکش دندان(پلاک) هم خودش قبلا گفت لازم نداره!
حالا هی به خودم میگم تو سالم بودی داشتی زندگیتو میکردی و اون یه دندون کج هم کسی نمیدید و نه ارتودنسی لازم داشتی نه پرکردن علکی دندون
چیکار کنم عصب کشی میخواد این دندون من که به سرما و گرما و شیرینی حساس شده؟:13: