بالاخره بنده هم بین سامسونگ 46d8880 و شارپ 46le8300 ، شارپ رو انتخاب کردم و خریدم دیشب خودم تلویزیون رو نصب و راه اندازی کردم اولا هنوز هم مطمئن نیستم که انتخاب شارپ نسبت به سامسونگ 8880 اسمارت درست بوده یانه ؟ ثانیا دیشب که با شارپ کار کردم واقعیتش زیاد از تصویرش خوشم نیومد ، یه جورایی مثل پلاسما و پروجکشن بود تصویرش خیلی هم با تنظیماتش ور رفتم ولی اونی که انتظارش رو داشتم نشد البته تتظیمات تصویر بسیار گسترده ای داره ، متاسفانه تو نمایندگیها هم تصاویر HD با کیفیت بسیار بالا پخش میکنند و آدم حسابی تحریک میشه ، حتی چند تا شبکه HD تو ماهواره هم باهاش دیدم که اونا هم اونطور که تلویزیون قبلیم کیفیت داشت نبود . حالا از دوستانی که این مدل رو خریداری کردن خواهش میکنم بیان تو سایت و در مورد تجربه کارکرد با این led و کالیبره کردن تصویر تبادل نظر کنیم . بد جور دیشب ضد حال خوردم خدا کنه با تنظیمات پیشرفته و دقیق تصویر بهتری از این led بگیرم . خدایی ال سی دی قبلیم که سری 4 سامسونگ بود تصویر و وضوحش از این بهتر بود . امیدوارم این نتیجه گیری من درست نباشه وگرنه بعداز این همه تحقیق و بررسی بد کلاهی سرم رفته . با تشکر