Up..........
Printable View
Up..........
سلام
آیپد 2 سلولار خواهر زاده ام دستمه که می خوام از ورژن 4.3 به 6.1 ببرمش اپل آی دیش رو روی لپتاپم زدم وقتی می خوام آپدیت کنم می گه اطلاعاتت پاک می شه راهی نیست کاری کرد که نرم افزارها نره تو باقالی ها ؟
سرور سریعی برای آپدیت وجود نداره؟
ممنون
سلام . اولا فعلا فقط میتونید به 6.1.3 آپگرید کنید که اگر جیلبریک براتون مهمه اینکار رو نکنید ! ( برای 6.1.3 و 6.1.4 آیفون 5 جیلبریک ارائه نشده )نقل قول:
دستگاه رو وصل کنید به آیتونز و بکاپ بگرید !
اول باید توضیح بدید برتامه ها چطور نصب شده ! دستگاه جیلبریک هست ؟
اگر نیست که به صورت OTA آپدیت میکنید هیچ چیز پاک نمیشه !
اگر جیلبریک هست که باید کل فریمور را دانلود کنید و با آیتونز ریستور کنید !
اگر هم دادید بیرون براتون برنامه نصب کردن و جیلبریک هم هستن همه چیز پاک میشه !
ممنوننقل قول:
نه بابا جیل بریک نشه و از اپ استوره برنامه ها
وقتی آیتونز رو باز می کنم می گه باید کامپیوتر برای سینک کردن آتورایز شه! وقتی می زنم اتورایز می گه قبلاً 5 تا سیستم آتورایز شده حالا باید یکیشون رو دی آتورایز کنی! من بعید می دونم توی 5 تا پی سی آتورایز شده باشه.
جریان TA چیه؟؟:n26:
شما باید به تنظیمات اکانتتون از طریق iTunes وارد بشید و بدنبال Deauthorize all بگردید. با کلیک کردن روی اون و Authorize دوباره مشکلتون برطرف میشه.نقل قول:
خوب اگر جیلبریک نکردین که دیگه راحته ! اول برای اطمینان با آیتونز بکاپ بگیرید ! بعد آیپد رو به اینترنت وصل کنید به اینترنت و به Setting > general > update برید و بذارید چک کنه و شما آپدیت رو بزنید !نقل قول:
با این روش اطلاعات و اپ ها بدون تغییر میمونن !
ota هم به این روش آپدیت میگن ( on the air )
در ضمن اگر اپ ها رو با id خودتون خریدید ولی با کامپیوتری به غیر از کامپیوتری که اپ ها رو با اون نصب کردید سینک کنید اپ ها و... پاک میشن چون اصلاعات و فایل های ipa فقط در سیستم که برانامه ها با اون نصب شدن ذخیره میشن !
ممنون چون ورژن آی او اس 4.3 هست فکر کنم OTA نداشته باشهنقل قول:
چون توی جنرال که می رم گزینه ای به نام پدیت نداره!
ولی به آی تیونزی که تازه روی یه پی سی جدید وصل کرده ام و اتورایزش کرده ام وصل می کنم ازم می پرسه که می خوای آپدیت کنی؟
این طوری اطلاعاتم نمی پره؟
حجم آپدیت چقدره؟
ممنون
سلام . خواهش میکنم درسته iOS 4 نداره ! شما باید کل فریمور که حدودا 1 گیگ حجم داره رو دانلود کنید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات پاک میشن اگر با کامپیوتر شما سینک بشه !
شما اول با کامپیوتری همیشه باهاش سینک میکردین بکاپ بگیرید و بعد آخرین نسخه آیتوتز رو از سایت اپل بگیرید ! آیپد رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید و SHIFT+RESTORE بزنید و فریمور رو به آیتونز بدید !
اگر با کامپیوتر اولیه بک آپ رو برگردونید هیچ چیز پاک نمیشه !
ممنوننقل قول:
چون این بنده خدا تا به حال آیپد رو به هیچ پی سی ای وصل نکرده، یا باید بی خیال آپدیت بشه و یا این که سافت هاش که همه هم رایگان هستند رو از نو از اینترنت بگیره!!
راستی این لینک برای آیپد 2 سلولار هست؟
خواهش . یعنی اپ ها رو با خود آیپد از اپ استور گرفته ؟ آیپد خودش اپ ها رو به pc منتقل میکنه ! البته در iOS 4 برای فعال کردن آیپد باید حنما به PC وصل بشه. بله لینک سلولار هست !نقل قول:
تمام فریمور ها در تاپیک فریمور ها موجوده !:n10: