عزیز من تا اونجا که من میدونم سرویسهای مخابرات شبانه روزانه نداره چون محدودیت حجمی نداره.در مورد قیمتها هم برای کل تهران و کرج یکی هست و مصوبه و منطقه به منطقه فرق نمیکنه.نقل قول:
Printable View
عزیز من تا اونجا که من میدونم سرویسهای مخابرات شبانه روزانه نداره چون محدودیت حجمی نداره.در مورد قیمتها هم برای کل تهران و کرج یکی هست و مصوبه و منطقه به منطقه فرق نمیکنه.نقل قول:
از نظر قیمت که زیاد با شرکت های خصوصی تفاوت نداره حالا از نظر سرعت چطوریه ؟ نسبت به شرکت ها بهتره یا نه
مثلا من خودم فعلا از آسیاتک دارم و موقعی که 128 نامحدود داشتم سرعتش بین 10 الی 15 بود میخوام بدونم مخابرات هم سرعتش همینه ؟
اگه بدتر نباشه بهتر نیست.نقل قول:
من 128 داشتم همین حدود 13-14 دانلود داشتم . الانم 256 دارم حدود 28-29 دانلود دارم.
الان یک هفته هست قطعی اینترنتم زیاد شده. سرعت در نوسانه کم میشه دوباره نرمال میشه.
رو خط تلفنم هم نویز دارم. مشکلش تو تاپیک دیگه مطرح کردم. هر راهی بود مثل خرید اسپلیتر جدید امتحان کردم وضعیت بهتر نشد.
رو خطوط شما هم مشکل نویز هست؟
سلام
من سرویس 256 صبانت مرکز صدوقی دارم
پینگ من اصلا پایدار نیست(پینگ تهران 500-1000)
مشکل پینگ از 89.165.32.3 هست
راهی هست که درستش کنم؟
کسانی که همین مرکز هستن این مشکل رو ندارن؟
سلام دوستان
من صبانت هستم 128 و سرعت دانلودم بین 80 تا 130 کیلوبایت هستش با idm و با دانلودر خود فایرفاکس 30-70 دانلود میگیرم و اپلود هم تقریبا نصب همین مقداره
اینترنت مخابرات 256 و 512 سرعت دانلود اپلودش چنده حدودا ؟ (حداقل مقدار سرعت رو بگید لطفا با فایرفاکس و idm)
دوستان راضی هستید از این اینترنت ؟ من بخاطر نامحدود بودنش میخوام بگیرم و کمی بازی انلاین (پینگ صبانت الان خراب شده شدید)
من منطقه کاظمی (منطقه 2) هستم
ممنون
اقا اینترنت شما هم سرعتش کمه؟یعنی مشکل داره ؟
داداش یکی توضیحی در مورد اینترنت البرز می دی حجمی داری یا نامحدود و...
منم مخابرات دارم 2 نامحدود
الان چند روزه پینگ تایم رفته بالا
سرعت یه ذره امده پایین
کسی خبر داره چرا اینجوری شده