چند خريدي ؟ از كجا ؟نقل قول:
Printable View
چند خريدي ؟ از كجا ؟نقل قول:
من از نمایندگی سازگار تو شهرمون خریدم-بابل. برای من 1320 افتاد.نقل قول:
+ مثل اینکه این مدل با رم 8گیگی که من گرفتم، کانفیگ اصله! آخه دیدم یکی از سایت های خارجی با همین کانفیگ رو تست کرده.
برچسب اصل Acer هم باز نشده بود!
تنها نکته اذیت کنندش، این کیبورد عربیشه که خیلی رو اعصابه!!
دوست عزیز من شنیدم سازگار پلمب میاره و با گارانتی اصلی ایسر میخرهنقل قول:
با گارنتی خودش میفروشه به ما
سلام با خيلي ببخشيد ولي تاپيكي براي اين لپ تاپ پيدا نكردم كسي در موردش چيزي ميدونه؟
Acer Aspire 4830TG
سلام
واسه اين مدل ، صفحه كليد فارسي انگليس هم وجود داره ؟ مثلا" موقع خريد بايد بگيم ،، اوني رو بيار كه كيبرد فارسي داره ،، يا اينكه
اين مدل اصلا" كيبرد فارسي نداره .
ممنون
تقریبا میتونم با اطمینان بگم همچین چیزی ایران نیست ولی لپ تاپ هایی با کانفیگ بالا رو میشه از برندهایی مثلAsus و لنوو و خیلی برندهای دیگه تو بازار پیدا کرد.نقل قول:
اینها یا صفحه کلیدشون عربی/انگلیسی هست یا انگلیس خالی اگه برای شما فارسی مهم هست باید تو مدل های ایسوس خرید کنید.نقل قول:
تو بابل :فروش لپ تاپ عارف چنين لپ تاپي بود به رنگ آبي قيمتشم 975 تومن
فقط ميخوام بدونم نسبت به 5755 بهتره يا نه؟
میتونید میزان رم/ مدل پردازشگر/ مدل گرافیک و میزان رم اختصاص یافته برای گرافیک / و میزان هارد رو بپرسید و بگید چقدر هست؟
راستی با چه ضمانتی هست؟ نو هست یا استفاده شده هست؟
نزدیک یک ماه نبودم!نقل قول:
اول باید با فیل شکن بری تو سایت Nvidia , قسمت دانلود درایورهای کارت گرافیک و گزینه مربوط به GT540M رو پیدا کنی و همچنین در قسمت مربوطه سیستم عاملتون رو هم انتخاب کنید تا لینک دانلود رو به شما بده! اگهVPN داری که همون رو دانلود کن، اگه نه باید از روی اسم فایلی که میخوای دانلود کنی یک کپی بگیری و در گوگل سرچ کنی تا همون فایل رو در سایت غیر فیلت ر پیدا کنی و از اونجا راحن دانلودکن.
در مورد کول پد هم باید بگم برای مواقعی که سیستم بیش از 2 ساعت روشنه و یا برای کارهای نیمه سنگین و سنگین حتما توصیه میشه! برای جلوگیری از گرم شدن باتری هم موثره! همانطور که میدونید باتری لپتاپ اگه گرم بشه باطل میشه.
در حالت عادی راحت دمای قطعات رو، در حد دمای اولیه موقع روشن شدن نگه میداره که بسیارخوبه!
ورژن جدید بایوس 5755G:
مزایا:
1. Adds Chicony camera ID. 2. Fixes CMOS screen sometimes have extra underline. 3. Adds nVidia N13MGE3 and N13PGL2 VGA. 4. Updates Microcode v0000001B for 206A7. 5. Adds dGPU AMD Seymour XTX & Thames XT.
کد:http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?modelId=3801