حسین جون اگر برات مقدرو بود لینوکس رو چک کن ببین راه مینداره ( درایور ها رو میشناسه ) من چک کردم تو مدل های سازگار با ابونتو Acer Aspire One بود ولی نمیدونم حالا منظور همینه !!؟
Printable View
حسین جون اگر برات مقدرو بود لینوکس رو چک کن ببین راه مینداره ( درایور ها رو میشناسه ) من چک کردم تو مدل های سازگار با ابونتو Acer Aspire One بود ولی نمیدونم حالا منظور همینه !!؟
سلام رفیق تو هم مبارکت باشه...نقل قول:
این مدلی که میگی حتما 450 قیمت داهر.نه؟
الان مزایای کدوم به نظرت بهتره؟؟؟؟
من که در هر صورت همین مدلی که خریدم بهتره
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
ببین این روزا وقت ندارم وگرنه نوکرتم بودم...نقل قول:
راستش تو سایت خود ایسر فقط برا وین سون درایور داره.حالا من تجربه ای لینوکس ندارم ولی در پی نصب همه سیستم عامل ها حتی مک او اس رو هم تو فکرم دارم.ولی باور کن این روزا گرفتارم
در ضمن من ایمان دارم که مشکلی با لینوکس نداشته باشه.....
:10:
من 380 خریدمنقل قول:
پردازنده V105
رم 1 که به زودی 2 میشه.البته تو سایت ایسوس نوشته تا 4 قابل ارتقا است.اگر شد 4 میندازم
گرافیک 4250 با حافظه 256
ساپورت Full HD
HDMI
تو اصفهان هر چی گشتم اسپیر با قیمت مناسب به تور ام نخورد.با پردازنده N455 و رم 1 میدادن 400
بزرگترین فروشگاه اصفهان هم که رفتم گفت به دلیل بالا بودن آمار خرابی اسپیر وان نمی ارزه این مدل را بیاریم(راست و دروغ اش پای خودش)
به دلیل گارانتی بسیار خوب این مغازه تصمیم گرفتم Asus بگیرم
این وین استارتر خیلی محدودیت داره.میشه از ویندوز استارتر بک آپ گرفت(برای روز مبادا) و آلتیمیت ریخت؟
البته ببخشید در تاپیک ایسر اینو نوشتم
بله میشه ...
خوبه.ولی خوب پردازندنش هم ضعیفه نسبت به مال ما و هم مصرفیش بیشتره البته از اون طرف گرافیکش کمکی بالاتره و اچ دی ام آی هم داره...نقل قول:
ولی به نظر من این مدل ما بهتره بازم هر جور صلاح دونستی حتما همون برات بهتر بوده شایدم به قول خودت مجبور شدی بگیری.
مهم اینه که کارت رو راه بندازه و ازش رازی باشی.
آره رفیق میشه.
ولی حتما درایوراش رو تهیه کن که بعد از ریختن آلتیمیت برا خودت نصب کنی چون درایوراش اگه نداشته باشی یه کم ازیتت میکنند...
راستی با این سی پی یو شاید آلتیمت خیلی خیلی سریع کار نکنه.
الیته من برا همین نتبوک خودم انداختم از استارتر بهتر کار میکنه...
پردازنده اش با نی که Single Core 1.2 است ولی در رتبه بندی نوت وک چک رتبه اش از C-50 و C-60 دو هسته ای و N455 و N470 و E240 بالاترهنقل قول:
رتبه V105 توی پردازنده 447 و N570 398 است
توی 4250 توی گرافیک 274 و 3150 344 است
در واقع Cpu ضعیفی نداره.
ریت ویندوز و سی پیو اش 2.5 است
ریت کام:
پردازنده :2.5
رم:3.9
گرافیک:3
گرافیک گیم:4.8
هارد :6.7
مال شما چه طور؟
یکی کمک کنه؟نقل قول:
من امروز فردا می خواستم Acer بگیرم ولی هم حرفای دوستمون و هم حرفای دو تا فروشنده منو به شک انداخته.
بالاخره کدومو بگیرم؟
Acer vs Asus مساله این است.
هر جفتشونو 350 قیمت دارم.
D257 vs 1015T ؟
کمککککک...
منم 1015 رو 360 بدون گارانتی قیمت دارمنقل قول:
نمیشه گفت کدوم بهتره
این سیاست سازنده هاست.
ایسر پردازنده قوی تری دارد
اسوس گرافیک قوی تری دارد
ایسر مصرف باتری بهتری دارد(با باتری 6 سلولی)
ایسوس خروجی HDMI و ساپورت فول HD دارد
مقایسه پردازنده ها
مقایسه GPU هاکد:http://www.notebookcheck.com/Mobile-Prozessoren-Benchmarkliste.1809.0.html
کد:http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html
هر کدوم توی مصرف مشترک چند ساعت دووم میارن؟
مثلا توی استفاده از وایرلس و یا دیدن دقیقا یک نوع فیلم؟
1015 با استفاده نسبتا سنگین 4 ساعت و نیم دووم آوردنقل قول:
شامل دیدن چند تا کلیپ و وایرلس و اینترنت و Angry Bird و بازی های دیگه و آهنگ گوش دادن
هنوز با نمایش فیلم امتحان نگردم