نقل قول:
سلام
زیاد پیش اومده. اما اونی که اینا ازش الهام گرفت بر میگرده به وزیر بهداشت(قابله خانم!) که توی یه نشست خبری دستش رو برد بالا ببینه کولر کار میکنها آخه خبر نگارا بدجوری گرمشون بود.
حامد:11:
Printable View
نقل قول:
سلام
زیاد پیش اومده. اما اونی که اینا ازش الهام گرفت بر میگرده به وزیر بهداشت(قابله خانم!) که توی یه نشست خبری دستش رو برد بالا ببینه کولر کار میکنها آخه خبر نگارا بدجوری گرمشون بود.
ولی هیچی اون اعمال قانون نمیشه!
یه بار می گفت: توی پارکینگ یه جای جداگونه هست که مخصوص اعمال قانونه :31:
من با این تیکه ش خیلی حال کردم :نقل قول:
ایشالله تو شادی هاتون اعمال قانون کنیم . :31:
کلا عالیه هم برنامه هم تاپیک...:40::31:
پخش همچین برنامه ای در صدا و سیمای ملی! رو باید به فال نیک گرفت.(حتی با همین انتقادهای ملایم)
حرفهایی داره زده میشه که حتی تا به الان قبولش نداشتند چه برسه به اینکه توی صدا و سیمای ملی! بهش پرداخته بشه.
در کنار انتقادهایی که میشه بار طنز مجموعه هم در بعضی قسمتها خیلی خوب بود.
من به شخصه از طنز مربوط به دایی خیلی خوشم اومد و واقعا باید افرین گفت به این هنرمند با این بازی که اگه نگیم بی نقص,میشه گفت کم نقص.الان که دارم این نظرو مینویسم وقتی یادم میاد خندم میگیره.
کلیپ طنز دایى و كاشانى برنامه نود درصد
کد:http://www.aparat.com/v/bdb7179e2db5dca88a7117c1d344a55330297
:21:
تیکه های دیگه ای هم داشتند :نقل قول:
به عاقد گفت شما اعمال عقد میکنید؟!
به اون زنه هم گفت ما میخوایم شما رو اعمال قانون کنیم شما نشستید تو ماشین اعمال آش میکنید؟! :31:
از این به بعد سعی میکنم صحنه های خوب رو شات اسکرین کنم.
راستی؛آقا مدیره-مدیر مدیره- خود مدیره- آق مدیره....
.....:::::.....اون صحنه وام ازدواج به اون جوونه هم باحال بود، آخرشم بنده خدا نفهمید داره نزول میده یا کارمزد......:::::.......
بابا این سامان گوران واقعا هنرمنده.ادای رضا صادقی رو خیلی باحال دراورد.
باحال ترین تیکه اش اینه که مدیر یا یه وزیر مربوطه رفته سره یه پروژه یا چیزی رو افتتاح کنه بعد نامش میاد که برکنار شده !!! خداییش به اینش خیلی می خندم .......... آخر تیکه است ....