سلام خوب من یه کم بزرگتر از سوم دبیرستان هستم ولی یه چند تا خاطره میگم حالشو ببرین
من از دانش آموزای متوسط بودم ، خیلی شیطون سر کلاس خیلی خیلی شلوغ معدل هم بین 13 تا 14 البته خودمو کشتم تا شدم 14
اول ابتدایی : هر چی معلم می گفت بگو ( ر) می گفتم (ل) رسید به جایی که یه چک خوردم هنوز صداش تو گوشمه از همه بدتر معلم مون شوهر خالم بود بعد از 24 سال هنوز وقتی می بینمش یاد اون چک می افتم
دوم راهنمایی: یه روز داشتم می رفتم مدرسه تو راه یه کبوتر دیدم گرفتمش بردم سر کلاس همون شد که کلاس نیم ساعت تعطیل شد
سال سوم راهنمایی : سال بدی بود برام چون رفوزه شدم ( شطرنجی کنید رفیق ناباب)
دوره دبیرستان : از همیشه شلوغ تر ، همیشه با ناظم درگیر البته چون بامزه بودم با هم رفیق بودیم
درس تاریخ رو 7 بار امتحان دادم تا بالاخره .... از بس این کتابو خونده بودم تمام صفحات رو حفظ بودم ولی وقتی می رفتم برا امتحان ....
درس زیست شناسی 1 رو 7 بار امتحان دادم تازه بعد از 7 بار با کلک نمره اوردم ( درس زیست 1 و 2 رو با هم گرفته بودم امتحاناشون هم زمان بود به ناظممون گفتم زیست 2 رو امروز امتحان میدم زیست 1 رو فردا قبول کرد منم سریع جواب زیست 2 رو نوشتم و بلند شدم اومدم دم در یکی از بچه ها که زیست 1 امتحان داد اومد سئوالا رو ازش گرفتم رفتم تا فردا خوندمشون به زور فکر کنم 14 شدم ولی زیست 2 رو افتادم
حالا از دبیر زیستمون : از اون دبیرا بود : خیلی کم رو از یه شهر دیگه اومده بود البته هم زبون و تقریبا با شهر ما 50 کیلومتر فاصله داشت . اینقدر سر کلاس اون شلوغی می کردیم که نگو بعد از اتمام کلاس هم دنبالش راه می افتادیم تا داخل دفتر پشت سرش شعار می دادم .
اسمش بیت اله بود بهش می گفتیم ( عمو بیتو ) .
یه روز از پله های طبقه بالا هلش دادیم پایین نزدیک بود بخوره تو ستون یکی از بچه ها گرفتش .
یه روز داشت داشت پای تخته سیاه می نوشت یکی از بچه ها یه پار اجر انداخت زد جفت سرش خدا بهش رحم کرد بعد از اون اصلا پشت به بچه نمی کرد یا چیزی رو تابلو نمی نوشت یا یه طرفه می ایستاد
دست آخر هم لیست کلاسی رو برداشتم و اسم همه بچه ها رو پاره کردم اسم هرکی رو با تمام نمره های مثبت و منفی بهشون دادم
بالاخره با هزار زحمت دیپلم گرفتم رفتم سربازی بعد از سربازی اومدم پشیمون از درس نخوندن
رفتم سر کار شروع کردم پیش دانشگاهی رو خوندم و همون سال دانشگاه شهرکرد قبول شدم ولی به خاطر مشکلات کاری نتونستم برم
سال بعد هم قبول شدم و رفتم دانشگاه آزاد رشته مدیریت دولتی .کاردانی رو گرفتم سال بعدش رشته کارشناسی مهندسی نرم افزار قبول شدم یه ترم هم خوندم ولی ترم دوم هزینش می شد 1200000 تومان انصراف زدم همون سال پیام نور رشته مدیریت دولتی قبول شدم و همین خرداد هم خدا رو شکر لیسانس رو گرفتم
خیلی حرف زدم ببخشید
خوب چرا هل میدی یواش یواش
خوب راحت بگو از تاپیک برو بیرون چرا پرت می کنی بیرون