نقل قول:
برادرانم لیوبی، شانگفی، کوانگیو .... جون مادرتون جواب اين پست منو بدين ؛ كلي تو خونه كلاس گذاشتيم كه ديجيتالو فعال كرديم :21: ؛ اين سه بعدي رو هم يكي راهنمايي كنه تا ضايه نشديم!
Printable View
نقل قول:
برادرانم لیوبی، شانگفی، کوانگیو .... جون مادرتون جواب اين پست منو بدين ؛ كلي تو خونه كلاس گذاشتيم كه ديجيتالو فعال كرديم :21: ؛ اين سه بعدي رو هم يكي راهنمايي كنه تا ضايه نشديم!
سلام دوستان
شما با wifi تلویزیون هاتون فیلم پخش کردید تاحالا ؟!
من یک نرم افزار واسه ویندوز گرفتم که مال خود سامسونگه و تلویزیون رو خیلی راحت به کامپیوتر وصل میکنه و میتونید هرچی فیلم و... تو کامپیوتر دارید رو با تلویزیون ببینید... DLNA...
ولی توی پخش فیلم های فول اچ دی (حتی فول اچ دی هایی که با موبایل ضبط شده) گیر میکنه و مدام توقف میکنه که بافر پر کنه...
یادمه قبل از اینکه منوی مخفی رو دستکاری کنم، وسط پخش گیر نمیکرد...
شما با همچین مواردی روبرو نشدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای شما گیر نمیکنه ؟...........
نقل قول:
سلام دوستان
كسي از سامسونگ 6920اطلاعاتي نداره
سلام هتل مد را با زدن mute 119واینتر از حالت off بهon تبدیل کنید(یک منوی مخفی دیگر می باشد) بعد tvرا خاموش کرده وارد منوی مخفی شده در قسمت هتل مد از tv یک کپی روی فلش کرفته و بد زمانی کهtvاعلام کرد کپی با موفقیت بوداز ان قسمت یک پله به عقب برگردید در این قسمت 90 درصد گزینه ها فعال می شود موفق باشید
لطفا دقت فرمایید که گزینه اشتباهی را فعال نکنید
با سلام به دوستان تلوزیون من مدلش 6960 و امروز پس از خرید 4 روز که متوجه شدم میشه که میشه local set رو عوض کرد و همچنین برای دسترسی به app های مورد علاقه با کمال تاسف طبق پست 18 مراحل رو انجام دادم مبتدی هم نیستم می دونم هم کامل درست انجام دادم ولی باید بگم به محض انجام تمام مراحل فوق(با اینکه buck up) هم گرفته بودم بعد از تغییرات مر بوط مثل تغییر local به iran_ed و link contry به astrulia دکمه پاور رو که زدم واسه ذخیره خاموش کردم(با توجه به اینکه کاملا حواسم جمع بود که option دیگه ای تغییر نداده باشم) تلوزیون که روشن کردم منوی smart رو که نشون میده دوباره ریست میشه و دوباره روشن مثل کامپیوتری که ویندوز نداره وقتی روشن میکنی همین که می خواد با لا بیاد ریستارت میکنه فکر کنم دیگه DEAD شده 2میلیون پرید از دوستان می خوام که کلا بیخیال این منوی لعنتی بشن که شانس من هم اینطوری شده . خواهشم اینه اگه کسی تونست منو راهنمایی بکنه بگه که واقعا" داغون شدم.:2::2::19:
من هم که گفتم این کارو نکنید ! مال من هم بعضی از قسمت های تلویزیون از کار افتاده ! حسابی رفت رو اعصابم...
لطفا توی همون پست بنویسید که برای خیلی ها مشکل بوجود اومده !!!!!! که ملت این کارارو نکنن !
عزیز دلنقل قول:
با عرض تسلیت من کاملا مبندی هستم و شب اول خرید زدم تو کار منو مخفی. مشکلی هم پیدا نشد. یه نگاهی کن ببین چه کردی. البته منم یه سیخایی زدم که منوی جستجوی سیگنالم غیر فعال بود. یعنی وارد منو میشد اما انتخاب نمیشد و هنگ میکرد و بعد از حدود 10 ثانیه تی وی ریست میشد. منم از توی منو مخفی factory reset کردم مشکل حل شد اما مجبور شدم همه تنظیماتو دوباره انجام بدم.
فقط یک مورد دیدم که نفری که اومده تی وی نصب کرده (از سام سرویس) زمان خرید رو ست کرده اما موقعی که من factory reset کردم اون تاریخ پاک شده و نشونش نمیده. تبدیل شده به ----/--/-- . زمان استفاده از تی وی هم صفر شده بود.
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
آقا منم 6920 گرفتم اگه هنوز پیدا نکردی اطلاعاتی که لازم داری بگو من برات عکس بفرستمنقل قول:
با سلام خدمت تمام اعضای محترم این انجمن
من علی 2 ساله که سامسونگ 40 اینچ ال ای دی مدل 6960 گرفتم اما نمیتونم به اینترنت تیوی وصل شم خواستم خواهش کنم اگه ممکنه واضح تر و کامل تر توضیح بدین.
من برنامه rusamsungTVcommunicator رو دانلود کردم بعدش هم کابل LAN رو به کیس و به پشت ال ای دی زدم اما نمیدونم دیگه چیکار کنم تو رو به خدا راهنماییم کنید.
این ایمیل منه اگه کسی از شما تونست لطفا کمکم کنه
(راستی آیپی رو تلویزیون من این رو نشون میده
[HTML][/HTML]00:12:fb:oe:99:11
آیا درسته این آیپی؟ اگر نه پس چرا وقتی برنامه رو فعال میکنم و آیپی رو میزنم ارور میده؟
تو رو ابوالفضل کمک کنید ایمیلمم نوشتم هر لحظه منتظر پیغام شما دوستان عزیز هستم
my.broke.heart@gmail.com
لطفا یگید که آیا باز کردن قفل مخفی الزامیه یا نه اگر هست چطوری باز کنم کدش رو ندارم
اون چنل لیست و نتورک ستینگ من که غیر فعال شده بود با خاموش کردن هاسپیتالی مود درست شد.
گفتم بگم از نگرانی در بیاید !
من باشم دیگه پامو تو منوی مخفی بزارم !!!!!!!!!!!!!!!