[QUOTE=wrongring;6299050]نظر شما محترم.ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه
[QUOTE\]
باهات موافقم :5:
Printable View
[QUOTE=wrongring;6299050]نظر شما محترم.ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه
[QUOTE\]
باهات موافقم :5:
اگر GTA ها و FALLOUT ها و ELDER SCROLLS ها و RED DEAD ها وجود نداشتند، من هم با شما موافق بودم!نقل قول:
ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن
اصل جذابیت بازی اساسین تو داستانشه و از لحاظ داستانی از همه این بازی ها سره. من خودم عاشق جی تی آی هستم و قبول دارم بازی زیباییه اما قابل قیاس با اساسین نیست
سر تر بودن داستان AC هم با عناصر داستان رابطه داره و هم با سلیقه ی گیمر.نقل قول:
اصل جذابیت بازی اساسین تو داستانشه و از لحاظ داستانی از همه این بازی ها سره. من خودم عاشق جی تی آی هستم و قبول دارم بازی زیباییه اما قابل قیاس با اساسین نیست
در مورد مقایسه عناصر داستان فعلا چیزی نمی تونم بگم. ولی در مورد سلیقه ی گیمر، باید بگم که به غیر از داستان نسخه ی یک، من از داستان هیچ AC دیگه ای خوشم نیومد.
داستان نسخه ی یک رو هم از نظر جذابیت و ایجاد میل و شوق برای ادامه بازی ، شخصا بالاتر از بازی هایی که در بالا نامبردم، نمی دونم.
كلا ديدن الطاير در نمايش امسال منو خيلي زياد مشتاق اين بازي كرده...
واقعا شخصيت مرموز و دوست داشتني الطاير خيلي جا افتاده تر از اتزيو بوده....البته من يه تحقيقي كه بين شخصيت ها كرده بودم.
ميشه گفت گيمرهاي قديمي و كهنه كار بيشتر با الطاير انس ميگرفتن و اتزيو محبوب گيمرهاي حرفه اي نسل جديد بود...واقعا تناقص زماني هميشه مورد توجه بوده..و تمايلات افراد هميشه متفاوت بودند..
شما سبک این بازی ها رو با AC یکی میدونید ؟ :20:نقل قول:
تا به حال یه تعداد کمی بازی فقط شبیه AC تونستن دربیارن اونهم اصلا قابل مقایسه نیست .
کلا AC یه نواوری بود تو دنیای گیم .
این که اومدی با ES یا FO که بازی های RPG هستن مقایسه کردی اینجوری میشم :18:
اساسينز كريد با تمام مراحلي كه داره و تقريبا شبيه به هم هستند اما واقعا بازي زيباييه و فكر كنم به خاطر همينه كه سازندگان تصميم گرفتند به جاي 3 قسمت ، چندين قسمت اصلي و فرعي منتشر كنند.
اتزیو و الطایر واقعا وجود داشتن ؟ ؟
نه وجود نداشتن.............
آره اینو باهات موافقم..داستان تو نسخه اول تو اوج بود ولی سقوط کرد...اما گیم پلی گرافیک تو هر نسخه بهتر شدننقل قول:
داستان نسخه ی یک رو هم از نظر جذابیت و ایجاد میل و شوق برای ادامه بازی
منظورش تو بازی های با محیط باز بود... چون قبلش یکی گفته بود:نقل قول:
این که اومدی با ES یا FO که بازی های RPG هستن مقایسه کردی اینجوری میشم
نقل قول:
ولی از این دست بازی هایی که دارای محیط های وسیع هستند هیچ کدوم به اساسین نمیرسن داستانش هم جالبه