نقل قول:
این اختلاف قیمت رو یکم زیاد نگفتی خدایی (500$ ؟؟؟)
آخه اینجوری یعنی jh11 یجورایی از se535 ضعیف تر در میاد ولی حتی بعضی ها میگفتن که jh5 رو نسبت به se535 ارجح می دونن (البته زیاد معتبر نیستا)
دوست من شما مدل به مدل مقایسه کردید ولی صحبت کلی بود (;
نقل قول:
به تجربه واقعا فهمیدم که حرفه ایی بودن اصلا واژه ی خوبی نیست و خدا تا دردسر داره
هرچی قضیه حرفه ایی تر میشه مشکلات با سرعت بیشتری بزرگ میشن.
همیشه اینطوره
نقل قول:
نه جدا هیج فکری نکردم . بابا از ما گذشته دیگه این جوونک بازی ها . فقط خواستم آخر داستان رو زودتر بفهمم.
آخر داستان سوال پرسیدن همیشه معلومه دیگه
نقل قول:
به شدت اعتقاد دارم که این بحث های اخیر رو کلا 10 نفر هم کامل نخوندن . اونایی هم که می خونن , یا اطلاعاتشون از من بیشتره یا این موارد اصلا بدردشون نمیخوره عملا .
راستش کم کم دارم به همین نتیجه هم میرسم و کارم اینجا رو به اتمامه چون همین چند ماه که اینجا بودم از نهار و شام تنهایی افتادم (;
نقل قول:
به هر حال احتمالا علت اصلی ننوشتن های من نوعی , از خصوصیات شخصی خودم هست که معتقدم باید خیلی از جوانب قضیه رو اطلاع داشته باشم تا پستی بدم که این وضعیت برای من اغلب پیش نمیاد.
ولی بزار 1 مثال بزنم
هیچ اشکالی نداره دوست من شما همیشه از تجربه خودتون صحبت کنید تا دیگران از تجربه شما برای پیدا کردن راه حل مناسب استفاده کنند نه اینکه %100 تجربه شما راه حل نهایی اونها باشه که احتمال وقوع اون بسیار کمتره
نقل قول:
1 هفته پیش توی تاپیک راهنمایی لپ تاپ 1 بابایی سوالاتی پرسید و بعد از چندین صفحه که کسی جواب درست نداد گفتم جواب بدم , وقتی جواب دادم و به همراهش لینک منبع (سایت اینتل) رو هم دادم طرف 4 تا پست بعد همون سوال رو دوباره پرسید . اصلا 1 نگاه هم به اون لینک ننداخته بود انگار که من می خوام 2 میلیون تومن پول لپ تاپ بدم . من که پست دادم به جهنم ولی این فرهنگ مردممونه که 2 صفحه هم حاضر نیستن برای مسائل مهم حال حاضرشون وقت بزارن بعد برای ..........
متاسفم هم برای اون کاربر و هم برای کسانی که . . .
به هر حال تمام تلاشم را خواهم کرد که پستهای نیمه کاره را تکمیل کنم و اگر اشتباهی به چشمم خورد تصحیح کنم تا شاید فردا روزی دوباره کسی به این پستها احتیاج پیدا کرد.
پاینده باشید.