همون اول که می خواد بازی شروع شه برو تو قسمت dificulity and asistes بعد advanced setting همه گزینه ها جز abs رو NO کننقل قول:
Printable View
همون اول که می خواد بازی شروع شه برو تو قسمت dificulity and asistes بعد advanced setting همه گزینه ها جز abs رو NO کننقل قول:
خب عزیز من شما هم همین نسخه ای که من دارم رو داری دیگه:دینقل قول:
نسخه ای که من اختیار دارم دو تا DVD هست که در اون Setup خود فروشنده تحت نام EHSAN GAMES دیده میشه و فایل ها به صورت چندین پارت دراومدن
ببر بده بهش بگو مشکل داره
از GREEN کامپیوتر گرفتی؟کلآ از هر کی گرفتی ببر بهش بده بگو نسخه دیگه آوردی میام میبرم
اگر قبول نکرد بگو رو سیستم خودش نصب کنه مطمئن باش رو اونم اجرا نمیشه:دی
جایی دیدم که سیستم بازی رو این زده بود:
سیستم مورد نیاز:
o سیستم عامل: Windows Vista/ Windows 7
o پردازشگر: Intel Core i7 @ 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
o رم – حافظه اصلی: ۳ Gb
o هارد دیسک: ۱۵GB فضای خالی
o کارت گرافیک: ۱GB @ nVidia GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 6670
o کارت صدا: هماهنگ با DirectX
o دایرکت ایکس: ۹
یعنی واقعا این سیستم رو می خواد؟ پایین تر از این اصلا راه نداره؟
در ضمن دنبال فایل skidrow.dll هستم که وقتی آنزیپ می کنم از هارد محو میشه. چرا؟ آنتی ویروس هم غیر فعال هست!
کلا دنبال کرک skidrow هستم که متاسفانه سه تا لینک ازش پیدا کردم که موقع دانلود کردن نمی دونم چه اتفاقی میفته که روی 98% گیر می کنه و می گه لینک خراب است!!! مشکل چیه؟
وای!نقل قول:
امان از وقتی که ایرانیها میخوان یه بازی کاملا خارجی رو مثلا به اسم کمپانی نه نه قزیشون :grrr::31:منتشر کنند بدترین کار هم همین دستکاری توی setup اصلی بازیه که معلوم نیست آخر سر چه بلایی سر فایلهای اصلی بازی میاد و هر کدوم موقع نصب کجا میرن!!!:13:
تازه مهدی خبر نداری ستاپ رو دستکاری که می کنن هیچ دارن باکس شات بازی رو هم با نام همون مرکز فروش طراحی می کنن!:دینقل قول:
آره من از کامپیوتر سبز چهارراه استاد یوسفی گرفتم.نقل قول:
دوستم رفته به فروشنده گفته. به فروشنده گفته بازی رو 64 بیتی ها اجرا میشه ولی رو 32 بیتی ها نه.
فروشنده هم در جواب گفته که نه مشکلی نداره خیلیا که 32 بیتی بودن بازی رو بردن و مشکلی هم نداشتن.
ولی بازم من فک نمی کنم اشکال از نسخه بازی باشه. اصلا من به این نظریه اعتقاد ندارم !
در ضمن دوستان یه تحقیق بکنین ببینین در سیستم های 64 بیتی بازی اجرا میشه یا نه؟ در 32 بیتی ها که تا الان من رو 3 تا سیستم امتحان کردم اجرا نشده ولی رو سیستم 64 بیتی دوستم که لب تاپه بازی اجرا شد.
منم بازیمو از یه شرکت مشهدی گرفتم اومده اول بازی، جای آرم کدمسترز، آرم شرکت خودشو گذاشته!!قباحتم حدی داره :دی ...حالا بقیه کرکا رو که جایگزین می کنم بازیم لود نمیشه!نقل قول:
می خواسم ببینم کسی لینکی واسه فایل های ارجینال بازی نداره..فک کنم اگه پچی واسه بازی بیاد لازم شه
من روی ویندوز 7 اجرا کردم.... 32 بیتینقل قول:
دوستان من الان بازی رو نصب کردم مشکلم اینه که بازی فول اسکرین نمیشه تو تنضیماتشم جایی برای فول اسکرینش وجود نداره
کرک استفاده شده هم skidrow هستش
دوستان لطفا کمک کنند
steam error: Application load error 5: 0000065434
سلام
این مشکل منه راهی هست حل شه
ممنوننننننننننننننن میشم