گونزالو هیگواین با رد شایعات اعلام کرد که به کسب موفقیت در رئال مادرید فکر میکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم ارژانتینی که با یوونتوس لینک شده است اعلام کرد که قصد جدایی از باشگاه را ندارد و میخواهد در فصل اینده در سانتیاگو برنابئو به موفقیت دست یابد .
هیگواین تائید کرد که قصد جدایی از رئال مادرید را ندارد و میخواهد برای کسب جایگاه در تیم مبارزه کرده و در فصل اینده در برنابئو به موفقیت دست یابد .
اخیرا رسانه ها شایعاتی در مورد علاقه یوونتوس به این بازیکن 23 ساله و جدایی مهاجم تیم ملی ارژانتین از رئال مادرید را مطرح کردند ولی خود بازیکن اعلام کرد که به رئال مادرید وفادار است .
مهاجم سابق ریورپلات در مصاحبه با برنامه تلوزیونی
" فوتبال برای همه " که متعلق به امریکای جنوبی است گفت :
" گروه عالی است . به خاطر حضورم در مادرید خوشحالم . "
" من خواندم که مورینیو اخیرا گفته است " هیگواین غیر قابل فروش است. " تصمیم دارم به کار خود در مادرید و در کنار مورینیو ادامه دهم . میخواهم جامهای زیادی به دست اورم .احساس میکنم که مردم مرا دوست دارند . چیزی بهتر از این وجود ندارد . "
هیگواین افزود :
" من بسیار خوشحالم و زمان زیادی در مادرید خواهم داشت . در این سالها میتوانم افتخار کسب کرده و در کنار ستارگان بزرگ جهان بازی کنم . چیزی که هرگز تصورش را نمیکردم . تا زمانی که ادامه داشته باشد از ان لذت خواهم برد ."
فلورنتینو پرز پیش از این خرید نوری شاهین و حمیت التینتپ را قطعی کرده است و گفته میشود قصد دارد برای به خدمت گرفتن سرخیو اگئرو اقدام کند . هیگواین هموطن خود را تشویق میکند تا به رئال مادرید بپیوندد .
" اگر اگئرو از من مشورت بخواهد به او خواهم گفت که به رئال مادرید ملحق شود . باید کور باشید تا اگئرو را نخواهید . او یکی از بهترین مهاجم های دنیا محسوب میشود و هر مربی خواستار به خدمت گرفتن او است . "
رئال مادرید در جام حذفی 2010/11 به عنوان قهرمانی دست یافت ولی در رقابتهای لیگ قهرمانان و لالیگا مغلوب رقیب خود بارسلونا شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]