سلام
من اواخر مهر بود که این لپ تاپ رو گرفتم با این کانفیگ
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz )
RAM: 8GB DDR3
HDD: 750 GB
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer /
VGA: GEFORCE GT 550M - 2GB /
DOS
ولی نمی دونم چرا اصلا راضی نیستم ازش!!
یعنی اگه مثلا دارم یه بازی نصب میکنم یا یه کپی انجام میده، به شدت سرعتش میاد پایین!!
مثلا دیروز داشتم یه نرم افزار رو آپدیت می کردم با اینترنت و اومدم فیلم ببینم و دیدم فیلم رو به شدت داره کند پخش میکنه!!
یا مثلا بازی NFS: run که جدید اومده رو به شدت کند اجرا میکرد ولی با یه PC که 2 گیگ رم داره و سی پی یو و کارت گرافیک و ... به شدت ضعیف تر هستند به راحتی داره اجرا میشه این بازی!!!
اون مشکلی که یکی دیگه از دوستان هم گفت که DVD رام صدای زیادی تولید میکنه موقع خوندن بعضی از DVD ها رو هم من دارم!!
یعنی صدا و لرزش به شدت بالا هست!!
ولی یه مشکلی که خیلی دارم ور میرم و نمی فهمم چیه رو براتون میگم
در برخی مواقع به ویندوز حالتی مثل هنگ دست میده و بعد از اون اینترنت هم قطع میشه!!!
و میشه ویندوز رو ری استارت کرد و تا مرحله Logging off پیش میره و در اونجا حتی اگه نیم ساعت هم بذارم از این مرحله نمیگذره و فقط تنها راهش اینه که دکمه پاور لپ تاپ رو بگیرم تا لپ تاپ خاموش بشه!!!
ویندوز من هم 7 اولتیمیت هست و از 3 نسخه ی مختلف (یعنی مدل های مختلف هم استفاده کردم) ولی بازهم این مشکل رو داشته ام! البته بیشتر مواقعی که این مشکل رخ میده که hibernate کرده باشم یا در حالت sleep بوده باشه و بعد از یه تایمی پس از اینکه از این حالت در میاد این هنگ رخ میده!!
خودم هم مونده ام که مشکل از کجاست!!
تنها راه حلم این بود که از Server 2008 هست استفاده کردم و مدتی از اون استفاده می کردم! و این مشکل مشاهده نشد توش!
چون احتمال میدادم که شاید ویندوز 7 با میزان 8 گیگ رم مشکل داره!
برخی دوستان گفتن که مشکل از NOD32 هست که پاکش کردم ولی بازم همین مشکل برام پیش اومد!!
هر دو درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم ولی بازی تغییر نکردش!!
نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟
فکر میکردم که با این مشخصات لااقل بشه راحت کار کرد!!