سلام گلم حالت چطوره؟
dell؟ شما یه دلیل بیار که چرا بخریم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما از شوخی گذشته عرضم به خدمتت که بزرگترین عیبش اینه که dell هستش.اما عیب بعدیش اینه که واقعا آدمو تو مشکل و دردسر میندازه و خرابیش زیاده.نمیدونم تو کدوم پست بود که یکی از دوستان گفت که چون فروش dell زیاد هست آمار خرابیش زیاده!بذار اصلاحش کنم و اینطور بگم که آمار خرابی dell نسبت به فروشش زیاده.به طور مثال چهار تا از دوستای من لپ تاپشون dell هست که دوتاش xps l501 هست بین این دوتا یکیشون چند وقت پیش کارت گرافیکش سوخت و یکی دیگه هر دفعه که من میرم سراغش میبینم داره باهاش ور میره و نق میزنه که ای بابا این همش هنگ میکنه،فک کن control panel ش کار نمیکنه!؟!؟ کمتر از چند ماه هم هست که گرفته.
یکی دیگه هم سری 55 رو داره که اینم هر سه چار ماه یبار ویندوزشو عوض میکنه.توهم زده که اگه ویندوزو عوض کنه بهتر میشه! اما چهارمی vostro داره که هم خودش و هم من ازش راضی هستیم و چیز خوبی بوده بر عکس تبلیغاتی که راجه بهش میکنن.
یکی از بچه ها hp داره از سری dv6 که اصلا نمیخام راجه بهش بحث کنم چون واقعا چیز خوبیه و حرف نداره،هم شیکه و هم (کار با کانفیگ ندارم چون اصن بهش اعتقاد ندارم) کاراییش خیلی خوبه.
دوتا دیگه هستن که asus دارن.یکی سرس gaming واس یکی دو سال پیشه که الانم خوبه اما سرعتشو باید قبول کرد که یکم پایینه و دیزاینش هم فوق العاده هیجان انگیز اما بچه گانس.یکی دیگه یه مدلی داره که الان خاطرم نیست اما در کل چیز بدی نیست ولی من بیشتر از دیزاین فوقالعاده شیکش خوشم میاد تا کاراییش.واقعا خوشگله.
خودم هم حدوا سه هفتس که msi گرفتم البته ge620 نیست.چون اون واقعا چیز زشتی بود و نمیدونم چرا اینطوری طراحیش کردن.مال خودم کانفیگ پایینه گفتم چون بهش اعتقاد ندارم اما ازش راضیم.اینم مث asus رفیقمه،بیشتر از دیزاینش خوشم میاد تا کراییش.خیلی شیک و خوشگله.
اما یکی از دوستان که تازه باهاش آشنا شدم ge620 داره.من به غیر از زشتیش خدایی نمیتونم عیب دیگه ای واسش پیدا کنم که hp حتی این عیب رو هم نداره.
با برند های دیگه هم کاری نداریم چون تو این بحث نیستن.
خوب عزیزم متوجه شدی؟سعی کردم واست توضیح تجربی خودم رو بدم.نه بابام مالک msi هست و نه ننم سهام داره hp و نه خودم کاره ای تو asus هستم.پس این که کسی یکی از این برند هارو بگیره میتونم بهتون اطمینان بدم که چیزی به من نمیرسه پس کاملا بی طرف و بی تعصب دارم صحبت میکنم.
دارم به اون دوستمون
میگم که گفت "
جوری نیست که راهنمایی اشتباه بکنه که مجبور بشم فقط از خودش بخرم،گفته هر مارک دیگه ای هم خاستی به قیمت همکار برات میخرم" عزیز دلم نمیخام روحیت رو جریحه دار کنم اما منم دوتا از این آشنا ها تو همین زمینه دارم که همین چرندیاتو تحویلم میدن اما چیزی که میخام بگم اینه که زیاد به حرفشون و تعارفاتشون توجه نکن اونا اگرم بر فرض محال دلیلشون مالی نباشه دلیل دیگه ای دارن.....من میگم خودتون برین ببینین بررسی کنین و بعد با معیارهای خودتون بسنجین نه بر مبنای اینکه فلانی چنین گفتو فلونی چنان...