نقل قول:
اکثر مدارس زنگ هایی بنام مهارت های زندگی، مشاوره و از اینجور چیزا دارن اما معلما سهل انگاری میکنن.......
مدارس یا دانشگاه ؟
دانشگاه رو که نمیدونم چون هنوز نرفتم !
... اما مدارس ! عرضم به حظور شما که فقط در سال دوم دبیرستان دانش اموزان رشته ی ریاضی ( دقت کنید ! فقط بچه های ریاضی ، تجربی ها این زنگ رو ندارن ، در مورد انسانی ها هم مطمئن نیستم ) یک زنگ دو ساعته دارن به نام زنگ پرورشی ، که همتون هم میدونید این زنگ ها چیجوری میگذرن ... !!
منظور شما از زنگ مهارت زندگی دقیقا چی بود ؟
اما در مورد مشاوره ، بله ، مشاوره داریم ! یادمه اوندفعه رفتم دفتر مشاوره گفتم برنامه ی تحصیلی میخوام ، مشاور گفت : یه برنامه بهت میدم توپه توپه ! رتبه یکِ کنکور میشی ! شب ها 12 تا 2 باید بیای خونه ی ما ، رتبه یک ـت تضمینه !! ( این هم از مشاور های ما !! :دی )
نقل قول:
!!!!!!!!
اینارو آقای قرائتی گفته
خوب منم نظرمو میگم .اگه این درسا به شکل حجیم و تخصصی به دانش آموزا ارائه میشد خوب بد بود و میشه گفت که اتلاف وقته.ولی تا اون حد که تو دوره راهنمایی آموزش میدن لازمه و باید باشه
بله آقای قرائتی گفتند ، CD هاش رو هم فکر کنم توی آرشیو داشته باشم ... !!
+
بله ، اون چیزی که در دوره ی راهنمایی آموزش میدن کاملا خوب هست ، منظور من اون نبود ! یک دانش آموز باید بدونه دلتا چی هست ، فرق گسستگی و شکستگی در کره ی زمین یعنی چی ، چرا آتش فشان به وجود میاد و ...
اما منظور اصلی من جغرافیای دوم دبیرستان و تاریخ سوم دبیرستان بود !
تقریبا کل بچه هایی که میشناسم از این 2 تا درس شاکی هستند ... مخصوصا که اگر معلم سختگیر باشه امکان نداره در هیچ امتحانی کسی 20 بگیره ! به شخصه توی کلاس خودمون در کل سال قبل هیچکی نتونست جغرفیا 20 بگیره !
چون هیچکس نمیتونست دقیقا مثل کتاب بنویسه !!
نقل قول:
واقعا برای آموزش و پرورش متاسفم .طوری شده که ما باید بگیم که مجبوریم یاد بگیریم درحالی که نباید اینطور باشه.
من وقتی که دیپلم گرفتم فهمیدم بعد از 6 سال زبان خوندن و حتی با نمره بالا قبول شدن چیزی از زبان جزءتعدادی لغت که فکر کنم همه بلدن نمیدونم.خوب این غلطه
باید فضا و نحوه آموزش طوری باشه که اولا تدریس چه برای معلم و چه دانش آموز لذت بخش باشه و اینکه دانش اموزان خودشون پیگیر آموزش و یادگرفتن باشن.اینطور نباشه که فقط نمره ملاک باشه
دقیقا یکی از استاد های ما همین رو میگفت !
دانش آموزی که با همه ذوق و شوق میاد مدرسه ... باید دو ساعت روی این نیمکت های سخت بشینه ، با این مقررات سخت دست و پنجه نرم کنه ، کله ی صبح پا بشه ! اما همه ی اینها برای اینه که به دانش آموزان بفهمونن زندگی سخت هست ، در واقع دو ساعت نشستن روی نیمکت ها و این همه سختی برای این هست که دانش آموزان رو برای ورود به اجتماع آماده کنن ...
نقل قول:
فقط پشتکار لازم نیست.یاد گرفتن هم مهمه.من خیلی هارو میشناسم که به شدت درس میخونن ولی چیزی نمیفهمن
عقل چیزی هست که بین تمام انسان ها یکسان تقسیم شده ! چون همه ادعا میکنن که از بقیه بیشتر میفهمن !
فقط یک چیز بگم حمید داداش ، مطمئن باش اون افرادی که هیچی نمیفهمن در مورد ماها فکر میکنن که افراد خیلی احمق و کودن هستیم و در واقع عقب مونده ی ذهنی هستیم ! چون خودم روزگاری جزو همین افراد بودم ... !!
نقل قول:
مقایسه کردن خودت با دیگران مخصوصا اگه ضعیفتر باشی جزءاینکه به اعتماد به نفست ضربه میزنه کاره دیگه ای نمیتونت برات انجام بده
وقتی که خودتو با گذشتت مقایسه کنی و پیشرفتت رو ببینی انگیزت بیشتر میشه و اعتماد به نفست میره بالا
دقیقا ،
موفق باشیم ...