نقل قول:
البته ما کوچیک شماییم،ولی اساسا تبلت چه نیازی به پشتیبانی دیگران داره؟!
اصلا پشتیبانی یعنی چی؟!!
پشتیبانی یعنی اینکه دستگاهت خراب بشه،نتونی درست کنی،بری زنگ بزنی به شرکت سازنده برات راهنمایی کنن....
سونی که 500 تا سایت پشتیبانی فارسی و انگلیسی داره...موتو رو نمیدونم!!
پشتیبانی یعنی اینکه مشکل سخت افزاری نه...ولی مشکلات نرم افزاری با سیستم عاملش رو بتونم حل کنم...
پشتیبانی یعنی هرچی که یخوام تو سایت های فارسی پیدا کنم نه خارجی....:19:
نقل قول:
اینکه جامعه ی ایپد در ایران بزرگ تره،دلیلی نمیشه که بگیم زوم نخرید....مشخصه که زوم در مقابل ایپد 2 حرفی نداره(مگر اسم سخت افزار!)ولی،کم کم برنامه های اندو براش اختصاصی نوشته میشه.....نه برای زوم،بلکه برای هانی کامب...
کم کم هم میشه یه سال صد تا بهتر از این معرفی میشه:10:
نقل قول:
اینکه فراسی نداره،فکر نمیکنم بتونه زیاد مشکل بزرگی باشه....ضمن اینکه زبان فارسی رو میشه راحت اضافه کرد....
زبان فارسی برای اندروید تو بازار پره،کار ساپورتوندن زبان فارسی،با چند اپ ساده هم انجام خواهد گرفت!!
مشکل بزرگی نیست؟خوب اگه راحته پس چرا این همه گوشی دارن آندروید خون جگر خورده اند...
محصول رو که میخری باید بی دردسر باشه...این نظر منه...نه با یک هفته نخوابیدن برای فارسی کردن:19:
نقل قول:
بهتره،انگلیسی یاد بگیرین تا بجای نیاز به گوگل ترنسلیت و راهنمایی گرفتن از اعراب محترم،از انگلیسی زبان های محترم کمک بگیرید...کلی سایت و انجمن مختلف هست برای این مسائل...
شما نگران انگلیسی بنده نباشید:31:
رام های فارسی که برای گلکسی تب میومد رو آمریکایی جماعت میریختن؟!!!!!
رام های پر از ایراد ودنگ وفنگ رو اروپایی جماعت میریختن؟!!!!!
فقط عرب ها بودن:41:.....من باید تو کدوم سایت انگلیسی دنبال رفع اشکالم بودم؟؟!!!:41:
انتخابتون رو درست انجام بدین...:11: