دوستان ...تلویزیون من ال سی دی سری 5 هست..گزینه های هتل تیوی رو داره...سوالم اینه که اینترنت تی وی باید حتما رو تلویزیون های دیجیتال فعال بشه؟؟
Printable View
دوستان ...تلویزیون من ال سی دی سری 5 هست..گزینه های هتل تیوی رو داره...سوالم اینه که اینترنت تی وی باید حتما رو تلویزیون های دیجیتال فعال بشه؟؟
سلام و خسته نباشید!
من سامسونگ مدل ue46c6000 دارم نمی دونم چطور باید اینترنت تی وی فعال کنم راهنمایی های قبلی رو هم خوندم اما کمکی نکرد چون این مدل ظاهرا اینجوری نیست ممنون میشم کمک کنید!
سری 5 اینترنت تی وی ندارند.دیجیتال هم ندارند.نقل قول:
با سلام این Hotel mode که میفرمائید کجاست
سلام عزیزان.من امروز یه 46d6600 گرفتم.و وب بروزرش رو چک کردم و تو چند تا سایت رفتم(yahoo msn google) و خود تلویزیون وقتی وصل شدم به اینترنت چند تا نرمافزار دانلود کرد. حالا سوالم اینه که منظور شما دقیقا از فعال کردن اینترنت چیه؟ یعنی الان اینترنت من فعال نیست کامل؟(البته تو قسمت samsung apps نمیره و ارور میده.لطفا من رو راهنمایی کنید.
مدل تلویزیون من d6920 ... دوستان من مراحل رو مو به مو انجام دادم. فقط اینکه بعد از زدن دکمه های مربوطه برای وارد شدن به حالت hotel mode وقتی وارد میشه
نوشته hospitality mode !!!! قضیه چیه ؟؟؟ تو قسمت control>sub option هم وقتی میرم اصلاً >info link country نیست که بتونم به
استرالیا تغییرش بدم !!!
ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه کنم ؟؟؟ ممنون میشم
من هم دقيقا همين مشكل رو دارم نوشته hospitally mode
نقل قول:
این عکس از بخش hospitality mode
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از control>sub option
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که می بینید اصلاً >info link country نیست که بتونم به استرالیا تغییرش بدم !!!
من بیشتر دنبال استفاده از برنامه هایی مثل Skype هستم. گرفتن شبکه های اینترنتی خیلی برام اهمیتی نداره.
اگر راه دیگری داره که به نتیجه برسم. لطفاً اون رو معرفی کنید.
اینجا مثل اینکه کسی جواب آدم رو نمیده !!!! مشاوره برای خرید از دوستان خواستیم هیچ کس جواب نداد تا بالاخره
خودمون با هزار جور مشکل و سوال از این و اون و دریافت جواب های دری وری یک مدل رو انتخاب کردیم، در خواست
راهنمایی برای استفاده از امکانات دستگاهی که خریدیم داریم کسی راهنمایی نمی کنه !!!!!
اگر مدیران خیلی براشون سخته پاسخ دادن به کاربران لطفاً منبع خارجی معرفی بفرمایید که خودمون به جواب سوالاتمون
برسیم؟؟؟ اگر هم نمی خواهید کلاً جواب بدهید که حداقل مشخص کنید که آدم دنبال جوابش جای دیگه بگرده.
باز هم تاکید میکنم دم بخش موبایل سایت گرم. هنوز سوال نپرسیدی جوابت رو میدهند ولی اینجا نمیدونم چرا اینطوریه !!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشوم اگر یکی پیدا بشه رسیدگی کنه !!!!!!!!!!:41::41:
من هم دقیقا مثل شما دنبال نصب برنامه هایی مثل skype و بقیه برنامه ها هستم ولی وقتی میرم تو قسمت samsung apps ارور میده ولی وب بروزرش کار میکنه.حالا نمیدونم اگه بزارمش رو استرالیا درست میشه یا مشکل از جای دیگه است.فعلا که منم مثل M-EBI عزیز مشکل دارم وقتی کدهارو میزنم به جای هتل مد hospitaly mode نوشته.لطفا من و اقای M-EBI رو راهنمایی بفرمایید
پرفوسور! کامل توضیح بده آقا جان. hotel mode چجوری فعال میشه؟؟؟؟