شرمنده من نقل قول زدم اما نمیدونم چرا اینطور پست شد...
Printable View
شرمنده من نقل قول زدم اما نمیدونم چرا اینطور پست شد...
مبارک باشه.نقل قول:
نداره امیر جان.عزیز دلم :10::31:
گارانتیش تموم نشده.نمیدونم سیستم سایت چجوریه:23:نقل قول:
من قبلا با Sms فرستادم و تو سیستمشون ثبت هست.:26:
در ضمن من خودم موبایل فروش بودم .اگه ندونم از کی و کجا باید بخرم و این چیزارو ندونم که دیگه باید برم بمیرم:27::33:
مبارك باشه دوست مننقل قول:
ميشه شما هم چك كنيد ببينيد اين مشكل رو كه گفتم داره يا نه
راستي چند گرفتين؟نقل قول:
نوشته شده توسط گرافيكار
ممنونم دوست من
خانمم wave داشت
من هم فكر نميكردم مردد بشم
فقط يه مشكل هست كه خيلي اساسيه
توي موبايلستان يه نفر گفته بود ويو 525 يه ايراد بزرگ داره اونم اينه كه وقتي صفحه بعد از مدتي خاموش ميشه هر برنامه اي هم كه فعال بوده بسته ميشه
اگه اينجوري باشه براي يه زن ميانسال يه كم گيج كننده ميشه
واقعا اينجوريه؟
سلام .
من از دیجی کالا سفارش دادم 179.000 تومن ( بدون گارانتی ) .
والا من سوالت رو درست متوجه نشدم ولی مثلا ویدیو پلیر رو باز کردم و گذاشتم صفحه خاموش بشه و بعد که روشن کردم باز روی ویدیو پلیر بود . حالا نمیدونم همینطوری منظورت بود ؟ جقدر بود بود کردم :دی
به نظر من گوشی راحتیه . هرکسی میتونه باهاش کار کنه . چیز خاصی نداره که بخواد سخت باشه .
بعد این چرا ساعت آنالوگ نداره ؟ :دی
مخلصیم .
سلام دوستان
من هم بعد از کلی تحقیقات قصئ خرید wave 525 رو دارم... تو پستهای قبلی خوندم که یا با گارانتی مایکروتل بخرم ویا بدون گارنتی(چون پارسه گارانتی خوبی نیست) ...حالا برام دوتاسئوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید:
1- با گارانتی مایکروتل نرم افزار مخصوص gps هم داره؟
2- بدون گارانتی آیا گوشی فارسی رو ساپورت میکنه؟(اگه باید نرم افزار خاصی نصب بشه لطفاً مسیر دانلودش رو بگید)
یک سئوال دیگه هم دارم که راجع به کیفیت عکسش هست... من الان سونی اریکسون T715دارم با دوربین 3.2 که عکسهای خیلی خوبی میگیره...آیا دوربین Wave525 هم کیفیت عکسهاش خوبه؟ (از دوستان اگه کسی میتونه یک نمونه از عکسهایی که باهاش گرفتید رو بذارید اینجا)
مرسی
آره همين منظورم بودنقل قول:
مرسي:11:
يه سوال ديگه يه جا خوندم كه وسط پيام دادن ممكنه يه هو خودش سند كنه پيام رو درسته؟
منبع اين حرف تاپيك اين گوشي در موبايلستان
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
فكر كنم بشه ويجتش رو با خود گوشي دانلود كنينقل قول:
بعد این چرا ساعت آنالوگ نداره ؟
تست میکنم خبر میدم .نقل قول:
يه سوال ديگه يه جا خوندم كه وسط پيام دادن ممكنه يه هو خودش سند كنه پيام رو درسته؟
اون که آره . پیش نصب نداره ! یه ذره جای تعجب داشت .نقل قول:
فكر كنم بشه ويجتش رو با خود گوشي دانلود كني
مخلصیم .
وسط پیام دادن هم یه ه خودش سند نمیکنه.این بچه های موبایلستان معلوم نیست این حرفارو از کجا در میارن.:24: (البته فقط منظورم بعضیاشون هست):31:نقل قول:
تست کردم و اصلا همچین چیزی نیست.خیالت راحت
:46:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
با گارانتی و بدون گارانتی هیچ کدومشون نرم افزار GPS ندارن و 2-3 ماه دیگه میادنقل قول:
با گارانتی و بدون گارانتی هر دو فارسی هستن.
کیفیت عکسش هم خوبه قابل قبوله
:11:
آقا من هروقت میرم تو اینترنت وقتی از بروزر خارج میشم آیکون کانکشن همچنان روشنه چه جوری باید خارج بشوم از اینترنت که مطمـئن شوم خارج شده ام :19: