نقل قول:
من رمسا پیش گویی رو نفی کردم از اول این تاپیک. این جوابم به دلیل شما بود که میخواستید ازادی و پیش گویی رو به هم ربط بدید .
اون پیش بینی رو هم که گفتید منم گفتم بحثش جداست . بر اساس اصول علمی انجام میشه.
ولی پیشگویی ؛ من نگفتم کسی مجبورش کرده.
فرض مسئله این بوده که یک نفر پیشگوی راست گو پیش شما میاد و میگه شما فردا می ری خونه مادر بزرگت.
اونوقت اگه قبول کنیم که پیشگویی حقیقت داره. پس هر بلایی از اسمون و زمین بباره ، شما باید بری خونه مادر بزرگت. چه خودتم بخوای (از سر آزادیت اراده کنی) بازم میری خونه مادربزرگت. اون چیزی که داره مجبور میکنه حرف شماست که گفتید پیشگویی صد درصد درسته و خلیلی درش نیست.
من میگم این آدم آزاده که بعد شنیدن این حرف از پیشگو بزنه خودشو بکشه !! نیست ؟؟؟!!
پس اگه آزاده که اینکارو بکنه ، بنابراین نتیجه میگیریم پیشگویی صد درصد درست در نمیاد (حداقل). در واقع پیشگویی حقیقت نداره. اگه پیشگویی قراره حقیقت پیدا کنه ، پس این آدم نباید آزاد باشه که بزنه خودشو بکشه .
ممکنه شرایط طوری بشه که فرد بره خونه مادربزرگش. بحثی در این نیست. ولی این خودش یه احتماله . خودتون این جمله رو با اگر شروع کردید. قرار نیست پیشگویی درش احتمال باشه. باید با قطع یقین حرف بزنه.
من دیگه مخم داغ کرد خداییش. خشن ترین مسائلها رو میزنم تا منظورم رو دقیق برسونم. ولی هر بار شما مسئله رو پیچیده ترش می کنی. هنوز از جانب شما جوابی نگرفتم متاسفانه.
مثالی هم که از هری پاتر زدید رو ربطش رو متوجه نشدم دقیقا.
دوست عزیز این حرفهای شما منو یاد سریال (فلش فوروارد) انداخت.شما این سریال رو دیدی؟