نه بابا من اینترنت پرسرعت ندارم :31:
چرا بگرد تو همون موبایلستان هست آموزشش.. (تو تاپیک محل spoof)
Printable View
نه بابا من اینترنت پرسرعت ندارم :31:
چرا بگرد تو همون موبایلستان هست آموزشش.. (تو تاپیک محل spoof)
سلام به دوستان
من میخوام این گوشی رو بخرم
یکی از دوستان نوشته بود اگه با زاویه به صفحه نمایش این گوشی نگاه کنیم از نظرمون دچار افت کیفیت میشه!
میشه بگین این افت کیفیت تا چه حد محسوسه؟
از dark fear عزیز میخوام که بگه این گوشی رو از کجای اهواز و با چه قیمتی خریده؟
فیلم های xvid و divx رو خود گوشی به طور مناسب پخش میکنه یا باید برنامه ای دانلود کنیم؟
این بحث زاویه دید در مقایسه با ویو 1 هست.نقل قول:
در مورد کیفیت صفحه و زاویه دید از بقیه گوشی های توی بازار (به غیر از super amoled های سامسونگ و آیفون 4) یه سر و گردن بالاتره(البته رنگش به نظرم از آیفون 4 هم بهتره)
نیازی به برنامه نداره اگر هم برنامه حرفه ای تر می خوایدnapi player هست
قیمت و محل خرید رو هم ایشالا dark fear عزیز میگن خدمتتون
:46:
سلامنقل قول:
درمورد سوالاتتون که دوستمون جواب رو دادن.. کیفیت صفحه و زاویه دیدش عالیه..
درکل به نظرم از آیفون4 سرتر و از گالاکسی اس کمی کمتره (نا محسوس)
درمورد قیمت و ... تو پروفایلتون جواب میدم :46:
سلام.یه مشکلی برای من پیش امده. من این گوشی را بعد از ا ماه تحقیقات میدانی و فضایی و اینترنتی و .... رفتم خریدم. گزینه ای بالای صفحه اش بود به اسم ویجت. من چند تا از این ویجت ها را انتخاب کردم. و بعدش پاکشون کردم. اما بالای صفحم 6 تا صفحه مونده که همشون یه جوره. یعنی ویجیت ها پاک شدن اما صفح حهاشون مونده. چه کار کنم این صفح ها حذف بشن.
و نیز می خواستم یه دیکشنری خوب رو گوشیم نصب کنم. چه کار کنم کجا برم. ممنون از راهنماییتون.
محمد جان ریویو یه نفرو از تو موبایلستان که این گوشی رو خریده برات نقل قول میکنم ، ببین نظرت چیه :
نقل قول:
راستشو بخاید یه اشتباهه نا آگاهانه کردم و همین امروز (30 بهمن)یه گوشی ویو 2 خریدم.
با گارانتی مایکروتل.
تو عمرم اینقد پشیمون نشدم.چند تا فیلم ریختم(خیلی از فرمت های dll ترجمه ویدیو رو زیذنویس نمیکنه)hd هم ریختم.خیلی گیرای کوچیکی میزد تا میخوند.یه بازیه gread هم ریختم(450 مگ)خیلی کند اجرا کرد.دوربینش هم که از حد انتظار پایین تر بود و خلاصه کلی حالم گرفته شد.
سرعت اجرا بازی هاش(حتی بازی خودش و سرعت پلیر ویدیوش کمه.بادا نرم افزاراش کمه
عکاسیش هم از حد معمول پایین تره(در مقایسه با ان900 و ان82)
والا من که دارم شاخ در میارم از این اظهار نظرنقل قول:
راستشو بخاید یه اشتباهه نا آگاهانه کردم و همین امروز (30 بهمن)یه گوشی ویو 2 خریدم.
با گارانتی مایکروتل.
تو عمرم اینقد پشیمون نشدم.چند تا فیلم ریختم(خیلی از فرمت های dll ترجمه ویدیو رو زیذنویس نمیکنه)hd هم ریختم.خیلی گیرای کوچیکی میزد تا میخوند.یه بازیه gread هم ریختم(450 مگ)خیلی کند اجرا کرد.دوربینش هم که از حد انتظار پایین تر بود و خلاصه کلی حالم گرفته شد.
دقیقا روز اولی که گرفتم همین کارو کردم و چندین فرمت ویدیویی رو روش امتحان کردم و وقتی همه رو پخش کرد مخصوصا mkv رو عاشقش شدم . زیرنویس رو هم با napi player پخش کرد و خوشحال تر شدم .
با دوربینشم تو این چند روز کار کردم و یکی از بهترین 5 مگاپیکسلی هاست بدون شک حتی با بعضی 8 مگاپیکسلی ها هم رقابت میگنه .
کیفیت صفحه اش بعد از ویو و گالاکسی که سوپرآمولد هستند بی نظیره .
تو این یکی دو روز اخیر هم وقتی دیدم بازیهای بسیار خفنی روش اومده و میشه اسپوف کرد آینده درخشانی برای بادا میشه تصور کرد .
در کل میتونم بگم ویو و ویو 2 گوشیهای عالی ای هستند .
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
احتمالا پارس مايكروتل چينيشو انداخته:31::31::31:...شوخي ميكنم.احتمالا از سيستم عاملشه (ورژنش خرابه).ببره نمايندگي درست ميشه:46:
اين وصله ها به سامي نميچسبه:13:.
دوستدار شما ياشار
سلامنقل قول:
اول بزن روی گزینه ی "widget" بعدش گوشی رو افقی بگیر.. بعدش هر صفحه جداگونه میاد و میتونی هرکدوم
رو که خواستی، پاک کنی.. (تو منوی اصلی هم میشه این کار رو کرد)
راستش من فکر میکنم این دوستمون اصلا این گوشی رو نخریده :31:نقل قول:
با گارانتی مایکروتل.
آخه دقیقا نکات مثبت گوشی رو برعکس جلوه داده:31:
من فیلمهای زیادی ریختم.. mkv و avi و.. حتی فیلمهای گوشی قبلیم که avi بود، همه رو به راحتی اجرا کرد و حتی
ذره ای مشکل نداشت.. بخدا اگه مشکلی داشت میگفتم تا دوستان رو آگاه کنم.. :20:
زیرنویس رو هم به راحتی اجرا کردم.. (اینو دیگه خیلی تابلو گفته :31: )
سرعت اجرای بازی ها و برنامه ها عالیه
مثلا برنامه ی اپرا مینی که تو اکثر گوشی ها حدود 30 ثانیه لود میکنه تا اجرا بشه، تو گوشی من تو 3
ثانیه اجراش میکنه! :46:
والا گوشی که من دارم دوربینش از بهترین گوشی 8مگاپیکسل قوی تره (قول میدم عکسای مقایسه رو بذارم)
اونوقت این دوستمون گفته از n900 پایین تره :27:
عرضه ی بهترین نرم افزار gps برای بادا
خوشبختانه یکی از کمبود های ویو حل شد.. نرم افزار navitel برای بادا عرضه شده و نقشه ی ایران رو هم
میشه بهش داد! پس خیال دوستانی که نگران بودن راحت باشه
این نرم افزار بهترین نرم افزار gpsiـه و هر امکاناتی که بخواید ، داره.. حتی قطب نما و راهنمای صوتی و.....
درضمن.. این نرم افزار رایگانه (ولی باید اکتیو بشه :31: ).. اینم لینکش:
(اگه باز نشد، خودتون navitel رو سرچ کنید)کد:http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000475252
برای اطلاعات بیشتر و دریافت نقشه ی ایران، به این لینک برید:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1834194
درضمن توجه داشته باشید هنوز بادا اپن سورس نشده :27:
انصافا آندروید اوایل کارش اینقد سریع پیشرفت کرد؟ :20:
مطمئن باشید تا سال دیگه این بادا میترکونه..