سلام..نقل قول:
اوووو این مدل ال جی وضوح ال سی دیش480 800 هست... مال ویو 240 400... بعد تازه ال سی دی ال جی کوچیک تر هست و این باعث تراکم بیشتر پیکسل و بیشتر شدن کیفیت هم میشه...
اصلا ال سی دی هاشون قابل مقایسه نیست...
Printable View
سلام..نقل قول:
اوووو این مدل ال جی وضوح ال سی دیش480 800 هست... مال ویو 240 400... بعد تازه ال سی دی ال جی کوچیک تر هست و این باعث تراکم بیشتر پیکسل و بیشتر شدن کیفیت هم میشه...
اصلا ال سی دی هاشون قابل مقایسه نیست...
آقا اینا رو خودم میدونم : دی
کیفیت رنگ بحث مقایسه ما بود ، همونجا که داشتیم مقایسه میکردیم یه گلکسی اس هم بود ! اون 4 اینچ مال من 3 اینچ !
ولی خوب جای مقایسه نمیزاشت !
سلام..
دوستانی که این گوشی رو دارند میشه اسکرین شات از محیط گوشی مثل صفحه اصلی .منو قرار بدین..
سلام.نقل قول:
کسی نیست؟
این اسکرین شات ها از گوشی خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. يه سوال داشتم. مي خواستم با لپ تابم به اينترنت گوشيم (ويوو 723) وصل شم. بايد چه كار كنم. اگر لطف كنيد هر دو روش اتصال با كابل و اتصال با بلوتوث را بگيد ممنون ميشم. تنظيمات گوشي بايد چه جوري باشه؟ هم خط ايرانسل دارم هم همراه اول دايمي و لپ تابم هم hp هست. ترجيحا ايرانسل رو براي اين كار در نظر گرفتم. مننون از لطفتون.
نقل قول:
واقعن عالیه هر کی نخره ضرر کرده چند ماهی میشه استفاده میکنم ازش راضیم
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
نقل قول:
این تم رو از کجا دانلود کردی میشه ادرسشو برام میل کنید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی تو بازار کمیاب شده؟
چند جا پرسیدم گفتن نداریم !!!
سلام نمایندگی سامسونگ تو بازار موبایل هم نداشتن ؟
ساکن تهران نیستمنقل قول:
سلام
دوستان واسه این گوشی از کجا می تونم نرم افزار و بازی بگیرم. چون سامسونگ اپس که یا پولیه یا بدرد نخور و جاوا هم که فایده ای نداره.